Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Bérelhető ugrálóváraink!

Nézzük, milyen ugrálóvárakkal tudunk szolgálni a gyerekek és felnőttek szórakoztatására. Eszközeink minden esetben részletes használati és telepítési útmutatást követően kerülnek beüzemelésre kezelő személyzettel együtt, így vállalván felelősséget az ugrálóvárak helyes használatáért.

Az egyik nagy kedvenc a gyerek számára a Spongya Bob ugrálóvár. Ezt az eszközt egyszerre maximum 8 fő használhatja és 40 kg a súlyhatára. Szabadtéren és zárt térben is telepíthető, természetesen mindkettőnek megvannak a követelményei. Ez a játékunk 6 méter hosszú, 5 méter széles és 2,5 méter magas. A helyigény 8×7 méter. Az Spongya Bog ugrálóvár bérlésével kapcsolatban ezen a linken minden megtalálható.

A következő játékunk a Dzsungel ugrálóvár. Mintázatával igazi dzsungel élményt kölcsönöz a gyerekeknek. Ezt a játékunkat is egyszerre 8 fő használhatja, a maximális súlyhatár pedig 50 kg/fő, és szabadtéri és zárt téri szórakozáshoz is ajánljuk. A helyigénye 8×7 méter. A bérléssel kapcsolatos információk ezen a linken találhatók.

A Zoomania ugrálóvár labdatengerrel bizonyára sokunknak ismerős. Nagyon kedvelt a kicsik körében, de ez teljesen érthető. Még felnőttként is elképesztően jó szórakozásnak tűnik több mint 3000 db színes és puha labda között ugrándozni. Az összes játékunk közül ez a legszínesebb, nem csak színes labdák miatt, hanem szórakozás szempontjából is. A gyerekek nagyon jól ki tudják használni, hiszen tudnak bújócskázni, kergetőzni, labdázni, ugrálni, csúszdázni, de még csatázni is lehet ebben a különleges építményben.

Szintén telepíthetjük szabadtéren és zárt térben is. Használata maximum egyszerre 12 főre engedélyezett , a súlyhatár pedig itt is 50kg/fő. A helyigénye ennek az ugrálóvárunknak nagyobb, mint a többinek 14×7 méter. Minden részlet megtalálható a linkre kattintva.

Sok helyen probléma az ugrálóvárak teherbírása, de nem nálunk!
Ezek a masszív játékok minőségi anyagból, erős varrással készültek, így magas teherbírásúak, de bizonyos darabok egyedi rendelés alapján lettek legyártva, amikből biztos, hogy „nem jön szembe még egy”.
A mesés és kreatív kivitelezésért odavannak a gyerekek, a minőségi, robosztus felépítésért pedig a felnőttek – hiszen melyik kicsi ne szeretné Spongya Bobot vagy a titokzatos Dzsungel világát; szülőként vagy szervezőként pedig biztonságban tudni a gyermekeket?

Reméljük ezzel a cikkel tudtunk segíteni a választásban.

1 hozzászólás

  1. Bordács imre says:

    Üdvözletem ! Szülinapra érdekelne a kétcsuszdás légvár bérlése. Május 13–án déltől estig kellene. Megoldható e és a költséget szeretném tudni.
    Tisztelettel Bordács imre

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..