Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Hogyan dobjuk fel a hangulatot egy társas összejövetelen?

Söprögető, a felfújható játékok új generációja

Ha már eldöntöttük, hogy szervezünk egy baráti vagy céges összejövetelt, akkor ugye azt szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát és az ott szerzett jó élményeikről még sokáig beszélnének a résztvevők. 

Hát nézzük, mi mivel tudunk ebben segíteni, hogy ez megvalósuljon?

Van két játékunk is, amit tudunk ajánlani akár egy baráti összejövetelre:

–    Elsősorban a Söprögetőt ajánlanám. Ezzel az ügyességi játékkal egyszerre 8 fő tudja összemérni a tudását. A körbe forgó alsó kar felett kell átugrani és a gyorsan közeledő felső kar alatt lehajolni. Az nyer, aki a végén állva marad. Itt aztán mindenki vidáman próbára teheti az ügyességét. Ez a játék kifejezetten jó arra, hogy kicsit megmozgassa a testünket, elszáll a stressz, és garantáljuk, a nevetéstől szem nem marad szárazon. Zárt teremben és szabadtéren is egyaránt használható a játék. 

Hogy miért szeretik? – Nagyon jó közösségi építő, hiszen lehet versenyezni, ki bírja tovább, vagy ki az, aki már nem bírja. Nagyon intenzív mozgást követel, így nagyon erős adrenalin felszabadító játék. Felnőttek közül csak nagyon kevesen bírják sokáig, mivel nekünk felnőtteknek sokkal rosszabb az állóképességünk a gyerekekénél. Csapatépítéshez kiváló szórakozás.

–  A másik játékunk, amit ajánlani tudunk a Rodeó bika.  A felfújható rodeó bika lehet csak egy szimpla szórakozás, de akár versenyt is rendezhetnek a résztvevők között. A fokozatos gyorsulásának köszönhetően szórakoztató program lehet akár egy baráti összejövetelen is. Sokan azt gondolnák, hogy nem túl biztonságos ráülni, de épp ellenkezőleg a gumi bikán nincs mitől félni. A cégünk által kínált rodeó bika alatt minden irányban ki van párnázva, így az esetleges leeséseknél a sérülésektől nem kell tartani. A rodeó bika mechanikája úgy működik, hogy a zöld gomb megnyomásával indul el, majd a piros gombbal tudjuk leállítani. 

Fiú a rodeó bikán

Működtetéséhez 230V-ra és 16A áramerősségre van szükség, így szinte bárhol és bármikor felállítható, persze a megfelelő biztonsági előírások mellett!

Ha felkeltettük az érdeklődését a következő elérhetőségeken várjuk jelentkezését.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..