Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Csapatépítő szórakozás

Egy sikeres vállalkozásban fontos, hogy a dolgozók is jól érezzék magukat. Ezért egyre többször hallunk arról, hogy a cégvezetők időnként csapatépítő napot szerveznek. Egy nagy cégnél a dolgos, stresszes hétköznapokban nem igazán van idejük a dolgozóknak egymást megismerni, ezért is fontos, hogy legyen néha egy kis lazítás, ahol beszélgethetnek egymással, vagy éppen valami izgalmas játékot játszhassanak.

Egy ilyen rendezvényre tökéletes választás lehet a Söprögető játékunk. Leginkább a tv­-ben látható Lehetetlen küldetés című műsorból ismerik az emberek. Ez a felnőttek számára készült játék minden rendezvényszervező álma. Hiszen mindenki ismeri, de valószínű, hogy csak kevesen próbálták ki.

 

 

 

 

 

 

Ezzel az ügyességi játékkal egyszerre 8 fő tudja összemérni a tudását. Tökéletes kikapcsolódás lehet egy szalonnasütögetős nyáresti bulihoz, vagy éppen egy céges rendezvényhez. Ezzel a játékkal és mozgással elszáll a stressz, elfelejtik az emberek a gondjaikat és csak a szórakozás és az adrenalin marad. Itt aztán mindenki vidáman próbára teheti az ügyességét. Az biztos, hogy szem nem marad szárazon, és még sokáig kellemes emlék marad a dolgozók számára. Jó kedvvel a munka is sokkal jobban megy.

Az interneten keresve is rengeteg videót találhatunk arról, hogy mennyire egyszerű és mégis szórakoztató ügyességi játék ez. Ugyan a Lehetetlen küldetésben a szereplők olykor nagyokat estek, ez a változata azonban teljesen veszélytelen. Egy szakképzett ember irányítja a játékot, de ettől még nem árt felkészülni mindenre, hiszen a kar bármikor irányt válthat, gyorsulhat, vagy éppen lassulhat, vagyis mindig tartogat valami meglepetést. Éppen ezért az izgalom és a nevetés garantáltan nem marad el.

Zárt teremben és szabadtéren is egyaránt használható a játék. Ha zárt teremben szeretnénk használni a játékot, akkor a 10×10 méter helyigénnyel kell számolnunk. Szabadtéren pedig arra kell figyelnünk, hogy szilárd burkolatra nem tudjuk telepíteni a játékot, mert mindenképpen rögzíteni kell a talajhoz.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..