Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Karbantartás és biztonságos játékok

Már több cikkünkben írtunk arról, hogy számunkra az első a biztonság. Ezért mi folyamatosan karbantartjuk a játékainkat, azt vesszük figyelembe, hogyan tehetjük még biztonságosabbá őket. Néhány hete az óriás csúszdánkat is picit átalakítottuk. A csúszdarészt kettéválasztottuk, középen elhelyeztünk egy válaszfalat, így a gyerekek két részen csúsznak rajta a jövőben. A korábbinál így biztonságosabbá vált a játék. Korábban csak egy részen csúsztak a hatalmas légváron, most kettőn.

Nézzük, hogyan is néz ki egy ilyen átalakítás. Összesen négy ember dolgozott rajta 12 órán keresztül. Egy fő varrta, ő irányította a munkálatokat, s a mozgatást, további három ember mozgatta az anyagot a varrás idején a varró iránymutatásai szerint. A  csúszóponyvát leszedték a játékról, s pontosan kimérve az új választót, ahhoz igazítva egy lyukat vágtak a csúszóponyvára. Felállítva a játékot, az átalakított csúszóponyvát ráhúzták az új köztes elválasztóra és tépőzárakkal rögzítették a játékra. A bontás és toldás után háromszoros varrást végzett rajta a varrófiú, s a varrása nagyon speciális egyedi varrógéppel történt. Az átalakítás a raktárunk előtti udvarrészen történt reggel 9 és este 10 között.

 

 

Az Óriás csúszda légvárunk szabadtéren és zárt térben is használható. Használata egyszerre 8 fő részére megengedett max. 90kg/főig.

Fontos, hogy a légvárak strapabíróak és biztonságosak legyenek, hiszen van, hogy a gyerekek reggeltől estig ki sem szállnak belőle, így általában dupla soros varrással készülnek az illesztések, egyes pontokon és a védő hevederek rögzítési pontjainál négy soros varrás a legeredményesebb. Ezért érdemes a minőségi darabokat választani, amelyek más cégekkel ellentétben nálunk megtalálhatóak. Az évek alatt rájöttünk, hogy a legfontosabbak a minőség, a stabilitás, a biztonságosság.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..