Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Különleges ugrálóvárak : a felfújható Sydney-híd

Bár már korábban írtunk hasonló témában, az csak egy mókás koncepció volt, ez pedig egy valóban megvalósított projekt, melyet 2015 májusában keltettek életre Londonban.
Az elkövetők az ausztrálok voltak, a náluk első számú reggelinek számító Up&Go italt indították el Angliában, és promózták ezzel a különleges légvárral.

Az óriási ugrálóvárkomplexum 25 méter hosszúra nyúlt, és nem csak látványosságként üzemelt. Ugyanis egy ügyességi akadálypályát terveztek a híd alá, amin a bátor jelentkezők mérhették össze ügyességüket és idejüket egymással értékes ajándékok fejében.
A feladat nem volt egyszerű, a játékosoknak ugyanis először kenguruugrásban kellett átjutniuk a hat akadályból álló Nagy Korallzátonyon, majd a függőleges lyukak sorozatából álló Sajtreszelőn kellett átpasszírozni magukat, hogy ezután keresztülverekedhessék magukat a Trópusi Eukaliptusz esőerdőn. Ez utóbbi tulajdonképpen egy függőleges oszlopokkal tarkított mezőt takar. Mondhatni, az alsó rész az egy óriási Mini akadálypálya 🙂

up&go ugrálóvár - legvarsziget.hu

A “Halálugrás” – forrás: BBC

Ha az eddigi megpróbáltatásokon sikeresen túljutottak, akkor már „csak” egy mászófalon kellett felmászniuk a hídra, majd azon végigugrálva, teljesíteniük kellett „A halálugrást”: egy krokodilokkal teli medencébe kellett beleugraniuk a híd széléről. Biztos, ami biztos, puha szivacsokkal helyettesítették a krokodilokat inkább 🙂
Ha valaki úgy gondolta, hogy keményebb, mint Krokodil Dundee, akkor újra nekifuthatott, hogy az övé legyen a legjobb idő, amiért extra ajándékcsomag volt a jutalom.

Rosie Foster-Carter, az Up&Go reggeli ital marketing igazgatója így nyilatkozott az eseményről: „Az Up&Go filozófiája megragadni a reggelt, valamint a lehető legteljesebben élni az életet.”
„Egy olyan rendezvénnyel akartuk bevezetni a terméket Angliában, amely egyszerre szórakoztató és ápolja az Ausztrál hagyományainkat. Mi más lehetne erre a legmegfelelőbb, mint egy óriási, felfújható Sydney Kikötő híd-ugráló? A versenyszellem elég erős bennünk, alig várjuk, hogy a vállalkozó szelleműek kihívjanak minket és összemérhessük az ügyességünket!”

Ez a hatalmas légvárkomplexum 2015 április 22 és 26 között volt felállítva Londonban, és valahogy így nézett ki a használók és a közönség nézőpontjából:

Mint látható elég nagy tömegnek sikerült felkelteni a figyelmét, már a videó alapján is biztosra vehető, hogy egy sikeres rendezvény volt, mindenki megismerte a terméket. Ráadásul mindezt egy ugrálóvárral érték el. Nem hiába írtunk már róla, hogy mennyire fel lehet dobni egy rendezvényt egy légvárral, hiszen itt az élő példa, hogy működik.

Jártatok pont akkor Londonban? Próbálta valaki az ausztrálok őrült ugráló-hídját?

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..