Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Legújabb játékunk, a Vakondvadász

A légváraink és ugrálóváraink mellett folyamatosan próbáljuk bővíteni a játékainkat felnőttek részére is. Április elsejétől egy új játékkal bővült a kínálatunk, ami nem csak a nagyobb gyerekeknek jelenthet szórakozást, hanem a felnőtteknek is. Ez pedig a Vakondvadász.

Hogyan is néz ki ez a játék? Mik a játékszabályok?

Egyszerre 9 ember játszhatja, egy igazi adrenalin bomba, ahol a sebesség, a készség és a gyors reflexek a fontosak, illetve ezeket fejleszti is a játék.

Hogyan kell ezt játszani? A középen elhelyezkedő játékos a Gazda, akinek a földjét megtámadják a vakondok. Zöldségeket, többek között sárgarépát szeretnének lopkodni (ezek a labdák). A Gazda célja, hogy megvédje a terményét, amit a vakondok nagy örömmel és lelkesedéssel próbálnak fosztogatni. A Gazda egy felfújható kalapács segítségével a vakondok fejére célozva próbálja megakadályozni, hogy a zöldségek, vagyis a labdák elfogyjanak.

Nagyon fontos a sebesség, mert az idő ketyeg és a golyók gyorsan fogynak. Az nyeri a játékot aki a legtöbb labdát összegyűjtötte/kifosztotta. Egy igazán izgalmas játék , ami akár egy kisebb céges rendezvényen, szülinapi bulin nagyon jó hangulatot teremt és összekovácsolja az embereket.

Kedvcsinálónak mutatunk egy videót:

Bérléssel kapcsolatos információk a következő linken találhatók meg:

http://www.legvarsziget.hu/vakondvadasz/

 

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..