Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Légvárbérlés télen is!

Bár most nem éppen a legideálisabb időjárás van, de ettől télen sem kell lemondanunk a légvár és az ugrálóvár adta szórakozásról.

Ilyenkor a szabadtéri rendezvények szünetelnek, és hát nem is annyira jó élmény a hidegben ugrálni, ebben szerintem mindannyian egyetértünk. Akkor mégis mire gondolunk?

Télen is vannak rendezvények, vásárok, csak nem kint a szabadban, hanem bent egy fűtött épületben. Ezekre a rendezvényekre tökéletes választás lehet a légvár vagy az ugrálóvár.

A gyerekek nagyon szokták szeretni a két csúszdás légvárunkat, vagy a spongyabobosat , de nem maradhat ki a mászófalas csúszdánk sem.

Az óriás csúszdánk egyedülállónak számít a piacon a 90kg/fő terhelhetőségű, ami akár felnőtteknek is szórakozást nyújthat és hogy még biztonságosabb legyen, nem régen alakítottuk át egy picit. Így ketten is csúszhatnak egyszerre rajta biztonságosan.
Gyakran okoz ugyanis problémát, hogy a légvárak általában 40-50 kg/főig használhatók, de már a kisiskolás gyerekek között is előfordul 60 kg-os gyerek. Ezért a nagyobb, egyéni fejlesztésű eszközeinket így terveztetjük eleve nagyobb súlyra.

Csúszdáink és akadálypályánk megmozgatják, szórakoztatják és garantáltan lekötik a gyerekeket.
Az egy- vagy kétcsúszdás légváraink tökéletesen megfelelőek a kisebbeknek, míg az óriás csúszda minden korcsoportnak felhőtlen szórakozást ígér.

A mindenkori előírások betartása mellett biztonságosan használhatóak beltéren és szabadtéren egyaránt – profi kezelő személyzetünk minden esetben kísérője a légváraknak és folyamatos felügyeletet biztosítanak.
A megengedett létszámnál több főt nem engednek fel; a másokra veszélyes gyerekeket figyelmeztetik, ha kell, akkor le is küldik az eszközről.
Továbbá figyelnek, hogy lehetőleg hasonló korúak használják egyszerre az légvárat, ezzel is növelve a használati értékét.
Felfújható játékaink könnyen szállíthatóak, és pillanatok alatt talpra lehet állítani őket. Légváraink TÜV vizsgával rendelkeznek; megfelelnek a mindenkori biztonsági előírásoknak.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..