Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Lehet-e télen ugrálóvárat bérelni?

igy_ne_hasznaljuk_a_legvarat

Idén igazán semmi okunk panaszra a vénasszonyok nyarát illetően, hiszen még október végén is kellemes nyári időjárásban volt részünk. Ez sok szabadtéri rendezvénynek kedvezett, viszont ilyenkor novemberben azért jellemzően már hidegre fordul az időjárás.

A fenti kérdésre válaszolva, természetesen van lehetőség télen is ugrálóvárat bérelni.

Azt viszont nem ajánljuk, hogy a hideg beköszöntével szabadban használjuk ezeket a felfújt csodákat, hiszen 10 fok alatt nagyon lehűlnek, gyorsan bepárásodnak, így a gyerekek megfázhatnak. Télen jellemzően tornacsarnokokban, tornatermekben, üzemcsarnokokban, raktárcsarnokokban, vagy bármilyen, kocsival megközelíthető, pakolás szempontjából elérhető zárt, fűtött helyiségben használhatóak. A telepítés is egyszerűbb, ugyanis zárt területen nem kell azzal foglalkozni, hogy alaposan rögzítve legyen az ugrálóvár. A gyerekek számára viszont ugyanolyan élményt és szórakozást nyújt, mintha szabadtéren lenne felállítva a játék.

Manapság egyre több rendezvényszervező gondol a gyerekek szórakoztatására is , és rajta van a listáján például az ugrálóvár bérlés is.

Egyik ugrálóvárunk sem haladja meg a 3 méter magasságot ,ezért beltérre mindegyiket bátran ajánljuk.

A nagy kedvenc a gyerek számára a Spongya Bob ugrálóvár.

Dzsungel ugrálóvár mintázatával igazi dzsungel élményt kölcsönöz a gyerekeknek.

A Zoomania – avagy labdatenger játékunk pedig bizonyára sokaknak ismerős lehet.  Az összes játékunk közül ez a legszínesebb, nem csak a színes labdák miatt, hanem szórakozás szempontjából is. A gyerekek nagyon jól ki tudják használni, hiszen tudnak bújócskázni, kergetőzni, labdázni, ugrálni, csúszdázni, de még csatázni is lehet ebben a különleges építményben. Ez a játék teljes egészében saját tervezés. Az angol AIRQUEE által egyedileg, a mi igényeinkhez szabva lett legyártva minőségi, prémium anyagokból.
Nagy befogadóképessége (12 fő) miatt nagyobb rendezvényekre is remek választás, többek között óvodai, iskolai, önkormányzati és céges rendezvényeken kedvelt játék.

 

Az ugrálóvár használata mindamellett, hogy mosolyt csal a gyerekek arcára,  egy nagyon hatásos mozgás tevékenység is a számukra. Erősíti az izmokat és a csontokat, fejleszti a mozgást és a koordinációt, csökkenti a test zsírtartalmát. Ezzel a felsorolással csak pár dolgot említettem meg a sok jó hatás közül. Kár lenne télen kihagyni.

 

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..