Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Mennyi időbe telik egy légvár telepítése?

orias_csuszda_legvar

Biztosan sokan kíváncsiak arra, hogy mennyi időbe is telik, mire az eszközeinket játékra kész tudjuk telepíteni. Most néhány sorban leírjuk mi is történik a rendezvények kezdete előtt.

Az eszközök súlya és a térfogata minden játéknál más és más, de mindegyik feltekert állapotban kerül tárolásra a raktárban, s szállításra – mint egy nagy henger. Méretük alapján kistehergépkocsival szállíthatók, kivéve az óriás csúszdát, melynek speciális futót készíttettünk. Rampán húzzuk fel egy csörlő segítségével a futóra a közel 500 kg-os játékot.

Legkisebb ugrálóvárunk a spongyabob. Ennek a súlya 110 kg,és egy fő tudja telepíteni a következő módon. A gépkocsiból kirakva a telepítés helyén, a feltekert légvárat kihajtja. Ezután rákapcsolja a befúvó motort – ami a tévhittel ellentétben a légváraknál folyamatos üzemel, hogy szinten tartsa a nyomást a játék belsejében. Amint a játék felfújódott, a kezelő személy rögzíti a talajhoz a játékot 50 centiméteres 6 db rögzítő vassal.

Ezután a bejárat eléteszi a műszaki vizsga szerint előírt méretű és vastagságú matracot. Ennek az eszköznek a telepítési ideje kb. 10 perc. Felfújt állapotban ez 6 méter széles, 5 méter hosszú, s 3 méter magas.

ugralovar_spongya_bob

 

Legnagyobb légvárunk az óriás csúszda. Enne a játéknak a súlya 450 kg és 3 fő szükséges a telepítéséhez. Mivel ez egy elég nagy játék a speciális utánfutóról gurító rampa segítségével eresztik le a telepítés helyére. A gurító kocsiról levéve kinyitják, majd rákapcsolják a befúvó motort. Amint a játék felfújódott, a kezelő személyzet rögzíti a talajhoz a légvárat, 50 centiméteres, 27 db rögzítő vassal. A bejárat elé teszi a műszaki vizsga szerint előírt méretű és vastagságú matracot. A játék telepítési ideje kb. 40 perc. Felfújt állapotban 6 méter széles, 10 méter hosszú és 7,5 méter magas.

orias_csuszda_legvar

A csúszdákat minden esetben szilikon sprayvel fújjuk a tapadás elkerülése és a jobb játékélmény érdekében.

A bontás hasonlóképpen történik,csak fordított sorrendben. Felszedjük a vasakat, a matracokat, levesszük a motort, a zippzáras leeresztő zsebeket kinyitjuk, amelyek gyorsítják a leeresztés idejét. Ahhoz, hogy a játék összehajtható legyen a szállításhoz megfelelő méretre, minden levegőt ki kell belőle nyomni. Minden eszközt mindig ugyanúgy hajtjuk össze a könnyebb rakodás és tárolás érdekében.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..