Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Minőség kontra olcsóság

Már említettük korábban, hogy mennyire fontos odafigyelni a minőségre és mennyi tesztnek kell megfelelnie az igazán jó ugrálóvárnak. DE fontosnak tartjuk többet szánni rá 1-2 mondatnál, hiszen a nem megfelelő minőségű szerkezetek akár életveszélyesek is lehetnek.

Gyermekeink biztonsága a legfontosabb – és bármilyen rosszul is hangzik -, de ennek ára van. Ha rákeresünk a légvár baleset kifejezésre, cikkek végtelen sora kerül elő, ezek nagyrészt a silány minőségnek és a nem megfelelő szakmai háttérnek köszönhetőek.
Fontos leszögeznünk, hogy  több szempontra is oda kell figyelni, ha balesetmentes, jó minőséget szeretnénk.
A játékot kültéren és beltéren is egyaránt biztonságosan kell telepíteni, itt fontos a megfelelő szakértelem.
Illetve bizonyos időközönként le kell vizsgáztatni a várakat, hogy minden szempontnak megfelelnek-e, nincsen-e rajtuk sérülés, vagy bármi olyan változás, ami kockázatot jelenthet.
Ha valaki nem érti, hogy mégis minek köszönhető az árkülönbség cégünk és más, kisebb cégek árai között, említünk néhány példát.
Nálunk az anyagok duplán varrottak, ezzel tartósabbak lesznek más várakhoz képest.
Nagy teljesítményű ventilátorokat használunk, így gyorsan felállíthatóak a légvárak és nem kell órákat várni arra, hogy a gyerekek végre birtokba vehessék. És miközben ugrálnak benne, akkor is kellő mennyiségű levegőt juttat a légvárba, így a gyermekek biztonságban vannak (nem fújja el a szél, nem borul rá a gyerekekre).
Váraink minden európai szabványnak megfelelnek.
“A felfújható játékok, így a légvárak is kötelezően átesnek az építésügyi minőség-ellenőrző (ÉMI) vizsgán. Az itt szerzett bizonyítvány tanúsítja, hogy az eszköz megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak. Biztonsági szabályok írják elő azt is, hogy miként kell rögzíteni egy eszközt, hány kötéllel és milyen magasságban. Magyarországon ma sok száz ilyen eszköz üzemel.”

Fontos megjegyeznünk azt is, hogy bármilyen jó minőségű is az ugrálóvár, akkor is szükség van szülői felügyeletre. A megfelelő minőségű játékok teljes mértékebn biztonságosak, de máshol sem hagynák magukra a gyerekeket a szülők, így az  ugrálóvár sem lehet kivétel ezalól.
Számunkra nagyon fontos a biztonság, így mindenkit szeretnénk lebeszélni a bóvli termékek használatáról. Hiszen csak megfelelő óvintézkedések mellett lehet önfeledt a gyermekek szórakozása – és ez megérhet pár ezer forint különbséget -.
Abban is különbözünk másoktól, hogy ügyfeleink biztonságáról a Groupama Garancia Biztosító gondoskodik, kisebb-nagyobb balesetek esetén a biztosító áll helyt anyagilag.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..