Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Mire figyeljünk légvár bérlés előtt?

Ebben a cikkünkben szeretnénk néhány nézőpontot adni arról, hogy mik azok a fontos dolgok, amikre mindenképpen figyelnünk kell légvár bérlés előtt – akár nyilvános rendezvényre, akár szülinapi vagy céges bulira szeretnénk bérelni a játékot.

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy számunkra mindennél fontosabb, hogy egy légvár biztonságos legyen. Ezért mi semmiképpen nem ajánljuk az alacsony minőségű légvárak bérlését.

Az interneten böngészve nagy a kínálat a színesebbnél színesebb légvárakból. Fontos, hogy ne csak azt vegyük figyelembe, hogy milyen mesefigurák vannak ráfestve a játékra, s hogy milyen áron hozzáférhetőek, hanem azt is, hogy mennyire biztonságos. Légvár bérlés előtt mindenképp tudjuk meg, hogy van-e érvényes műszaki vizsgája a kiválasztott játéknak.

Lényeges még megemlítenünk a légvár anyagát. Nem látszik képekből, hogy mennyire erős anyagból készült, de rákérdezhetünk például a játék súlyhatárára, terhelhetőségére. Fontos, hogy strapabíróak és biztonságosak legyenek, hiszen van, hogy a gyerekek reggeltől estig ki sem szállnak belőle, így általában dupla soros varrással készülnek az illesztések, egyes rögzítési pontoknál négy soros varrás a legeredményesebb. Ezért érdemes a minőségi darabokat választani, amelyek más cégekkel ellentétben nálunk megtalálhatóak. Az évek alatt rájöttünk, hogy a legfontosabbak a minőség, a stabilitás, a biztonságosság.

Figyeljünk még arra, hogy a légvárnak mekkora a súlyhatára és hány főt játszhat egyszerre benne, ezt mindenképp tartsuk be. Attól a cégtől, amelyik nem tudja – vagy nem akarja – megmondani, hogy mekkora súlyhatárral használhatóak a játékok, esetleg azt mondja, hogy nincs súlyhatár, semmiképpen ne béreljünk játékot.

Legyen szó ovisok programjáról, városi gyereknapról vagy iskolai rendezvényről, a felfújható légvár bérlés mindig telitalálat!
Csúszdáink és akadálypályánk megmozgatják, szórakoztatják és garantáltan lekötik a gyerekeket.
Az egy- vagy kétcsúszdás légváraink tökéletesen megfelelőek a kisebbeknek, míg az óriás csúszda minden korcsoportnak felhőtlen szórakozást ígér.
Nem egyszer adódott olyan, hogy délután kerestek meg minket, hogy másnapra kellene légvár. De nálunk nincsenek lehetetlenek!
Gyorsan reagálunk a megkeresésekre, az e-mailekre minden alkalommal azonnal válaszolunk. Minden esetben szerződést kötünk, melyben szabályozzuk a bérlési feltételeket – garanciákkal. Jó néhány esetben hallottunk már olyat, hogy a légváras nem ért oda a rendezvényre: Ez nálunk nem fordulhat elő, hiszen szerződés szerinti garanciát vállalunk rá.
Saját tapasztalataink alapján ez megbízhatóságot ad a megrendelőnek, és mi is nyugodtan fekszünk le aludni.

http://www.legvarsziget.hu/legvar-berles/

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..