Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Rodeó bika bérlés a barátokkal átélt élményért.

Fiú a rodeó bikán

A régebbi filmekben még láthattuk, hogyan küzdöttek meg a cowboyok a felbőszült bikával. Biztos vagyok benne, hogy már sok férfinek eszébe jutott az a gondolat, hogy jó lenne egyszer ezt kipróbálni, csak ne lenne olyan ideges az a bika. 🙂

A rodeó egyrészt hagyományőrző emlékezet. Mellyel a résztvevők és a közönség a vadnyugat egyik kiemelkedően fontos szereplőjének: a cowboyoknak a kemény mindennapjait idézik fel.
Másrészt egyfajta sport, mely több látványos kategóriában is elkápráztatja a nézők népes seregét, ahol a lovasok az állattartás során szerzett ügyességüket tehetik próbára például lovaglásban és lasszózásban.

Gyökerei az 1860-as 1870-es évekre nyúlnak vissza, az éves marhaterelések előtt a gyülekezőhelyen a cowboyok versengtek egymással. Elnevezése a spanyol rodear szóból ered.

Ha nem is egy valódi bika, de annak a veszélytelenebb változata nálunk bérelhető.

A felfújható rodeó bika lehet csak egy szimpla szórakozás, de akár versenyt is rendezhetnek a résztvevők között. A cégünk által kínált rodeó bika alatt minden irányban ki van párnázva, így az esetleges leeséseknél a sérülésektől nem kell tartani.  A rodeó bika mechanikája úgy működik, hogy a zöld gomb megnyomásával indul el, majd a piros gombbal tudjuk leállítani. Az pedig külön megnyugtató, hogy a megvadult bika helyett képzett szakember kezeli a gépet, így leeséskor egy vészleállítást csinál a piros gombbal.

Ideális választás lehet a rodeó bika bérlése egy csapatépítő rendezvényre, egy legénybúcsúra, vagy egy baráti összejövetelre, ahol a férfiak és a bátrabb nők összemérhetik erejüket, kitartásukat. Az biztos, hogy ezt a bulit még egy ideig mindenki emlegetni fogja.

Rodeóbika

Helyigénye: 7×10 méter. Kültéren és beltéren is tudjuk telepíteni megfelelő áramforrás mellett és betartva a telepítési követelményeket.

Rodeó bika bérlés részleteivel kapcsolatban keressen minket az alábbi elérhetőségeken: +36/70-314-4958 , +36/70-310-1201

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..