Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Rodeó bikával az ÚJ ÉVBE!

Ilyenkor év vége felé a Karácsonyi ünnepek után lázasan készülünk a Szilveszterre. Igyekszik mindenki a számára legjobb mulatságban eltölteni ezt az estét. Egy megszokott társaságban a hangulatot feldobni egy idő után már nem olyan könnyű. Fejvesztve keressük  ilyenkor a neten a különböző megoldásokat, hogy mivel lehetne feldobni, különlegessé tenni ezt az évente egyszer előforduló eseményt. Talán meg sem fordul a fejünkben, hogy egy nagyméretű rodeó bikát béreljünk egy ilyen alkalomra, pedig nem is olyan drága, hiszen személyzettel együtt 14.000ft / órára jön ki, ami ha csak 8 an vagyunk 1750 ft egy főnek. Nagyobb társaságnál pedig még több felé oszlik ez a költség.

A rodeó gyökerei az 1860-as 1870-es évekre nyúlnak vissza, az éves marhaterelések előtt a gyülekezőhelyen a cowboyok versengtek egymással. Elnevezése a spanyol rodear szóból ered. Napjainkban versenysporttá vált, ahol a lovasok az állattartás során szerzett ügyességüket tehetik próbára például lovaglásban és lasszózásban.

A felfújható rodeó bika lehet csak egy szimpla szórakozás, de akár versenyt is rendezhetnek a résztvevők között. A 12 fokozatnak köszönhetően szórakoztató program lehet akár a Szilveszteri mulatságon is. Sokan azt gondolnák, hogy nem túl biztonságos ráülni, de épp ellenkezőleg a gumi bikán nincs mitől félni. A cégünk által kínált rodeó bika alatt minden irányban ki van párnázva , így az esetleges leeséseknél a sérülésektől nem kell tartani. A rodeó bika mechanikája úgy működik, hogy a zöld gomb megnyomásával indul el, majd a piros gombbal tudjuk leállítani. Az pedig külön megnyugtató, hogy a megvadult bika helyett képzett szakember kezeli a gépet, így leeséskor egy vészleállítást csinál a piros gombbal.

Működtetéséhez 230V-ra és 16A áramerősségre van szükség, így szinte bárhol és bármikor felállítható, persze a megfelelő biztonsági előírások mellett!

A bikát egyszerre kizárólag egy fő használhatja, aki nem haladhatja meg a 130 kilogrammot. Ahogyan egyéb eszközeink, úgy a rodeó bika is érvényes TÜV vizsgával rendelkezik, így garantálva a biztonságot és a megbízhatóságot.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..