Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Söprögető, avagy ki marad a végén?

Törekszünk arra, hogy játékainkat a gyermekeken kívül a fiatalok, felnőttek számára is elérhetővé tegyük. Hisszük és valljuk, hogy a felnőttek – a gyermekekhez hasonlóan – játékosak, szeretik a szórakoztató, érdekes, izgalmas, új dolgokat. A játék maga az élet! Aki játszik, az minden izületében, minden zsigerében érzi, hogy él, szervezete adrenalint termel. A játék megnevettet, a szórakozás pedig oldja a stresszt, és megnyugtatja a feszült szellemet.

Szervezőként, vagy egy nyáresti buli házigazdájaként gondolt már arra, hogy milyen jó lenne a gyermekek mellett a felnőtteknek is valami szórakozást, izgalmas újdonságot biztosítani? Gondolt már arra cégvezetőként, hogy a céges bulit színesítené egy jó kis felnőtt játékkal, amelyen ráadásul még versenyezni is lehet? Járt már úgy, hogy Önre bízták egy rendezvény megszervezését, s szeretett volna olyan különlegességet becsempészni a kiegészítő programok közé, amit soha sehol nem láthattak még korábban a látogatók?

Ezzel az ügyességi játékkal egyszerre 8 fő tudja összemérni a tudását. A körbe forgó alsó kar felett kell átugrani és a gyorsan közeledő felső kar alatt lehajolni. Az nyer, aki a végén állva marad. Tökéletes kikapcsolódás lehet egy szalonnasütögetős nyáresti bulihoz, vagy éppen egy céges rendezvényhez. Ezzel a játékkal és mozgással elszáll a stressz, elfelejtik az emberek a gondjaikat és csak a szórakozás és az adrenalin marad. Itt aztán mindenki vidáman próbára teheti az ügyességét.

Az interneten keresve is rengeteg videót találhatunk arról, hogy mennyire egyszerű és mégis szórakoztató ügyességi játék ez. Ugyan a Lehetetlen küldetésben a szereplők olykor nagyokat estek, ez a változata azonban teljesen veszélytelen. Egy szakképzett ember irányítja a Söprögető játékot, de ettől még nem árt felkészülni mindenre, hiszen a kar bármikor irányt válthat, gyorsulhat, vagy éppen lassulhat, vagyis mindig tartogat valami meglepetést. Éppen ezért az izgalom és a nevetés garantáltan nem marad el.

A Söprögető bérbeadásával kapcsolatban keressen minket bizalommal.

http://www.legvarsziget.hu/soprogeto/

 

3 hozzászólás

 1. Kovácsné Rácz Zita says:

  Érdeklődni szetetnék szülinapra 9-11éves korosztálynak mennyire ajánlott, ill. mekkora helyet igényel. Kérnék árajànlatot és , hogy mennyi időre bérelhető.
  Köszönettel,
  Kovàcsné Rácz Zita
  (Újpest)

 2. Faludi Emese says:

  Mennyiért lehet kibérelni ezt egy napra?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..