Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Söprögetővel garantált a szórakozás

A Söprögető – Sweeper néven – népszerűségével bejárta az egész világot. Nem nagyon találkoztam még olyan emberrel hazánkban sem, aki legalább egyszer ne látta volna életében a Lehetetlen küldetés több száz része közül valamelyiket a televízióban.

Mulattató nézni, ahogy mások nagyokat esnek, ahogy a söprögető legyőzi őket, de vannak olyanok is, akik elképesztő ügyességgel cselezik ki a folyamatosan mozgásban lévő kart. Azonban ennél még szórakoztatóbb lehet kipróbálni is a játékot. Szerencsére már néhány éve elérhető hazánkban is ez a közkedvelt játék, ami “mindenkit  levesz a lábáról” és garantált szórakozást nyújt akár felnőtteknek is.

Egyszerre 8 személy játszhat ezzel a játékkal. A játékszabályok nagyon egyszerűek.  A körbe forgó alsó kar felett kell átugrani és a gyorsan közeledő felső kar alatt lehajolni. Az nyer, aki a végén állva marad. Ennyi az egész. Nagyon könnyűnek hangzik ez a feladat, de a játék folyamatában jövünk rá, hogy nem is olyan egyszerű ezt betartani.

Ugyan a Lehetetlen küldetésben a szereplők olykor nagyokat estek, ez a változata azonban teljesen veszélytelen. Egy szakképzett ember irányítja a játékot és a karok automatikusan leállnak, amint beleütköznek valakibe. De ettől még nem árt felkészülni mindenre, hiszen a kar bármikor irányt válthat, gyorsulhat, vagy éppen lassulhat, vagyis mindig tartogat valami meglepetést.

Céges rendezvényekre és szülinapokra is ajánljuk a Söprögető játékunkat, garantáltan összekovácsolja a társaságot. Zárt teremben és szabadtéren is egyaránt használható a játék. 10×10 méter helyigénnyel kell számolnunk. Szabadtéren arra kell figyelnünk, hogy szilárd burkolatra nem tudjuk telepíteni a játékot, mert mindenképpen rögzíteni kell a talajhoz (ahogyan mindegyik légvárat is a biztonsági előírások szerint)

söprögető

 

 

 

 

 

 

A Söprögető bérlésével kapcsolatban a következő linken bővebb informárciót található: http://www.legvarsziget.hu/soprogeto/

Ha bérlés előtt szeretnéd kipróbálni játékunkat facebook oldalunkat követve láthatod ,hogy épp melyik rendezvényen veszünk részt vele.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..