Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Szórakozás és hagyományőrzés karácsonykor is!

Az ugrálóvárak mellett másik népszerű termékünk a népi fajátékok. Azon dolgozunk, hogy ezek az ügyességi és logikai játékok ne merüljenek feledésbe. A gyerekeknek nagy élményt nyújt kipróbálni ezeket a fából készült hagyományőrző játékokat.

Ahhoz, hogy a népi játszótér biztonságos és izgalmas legyen, folyamatosan megújítjuk játékainkat. Így biztosítva azt, hogy a gyerekeknek önfeledt szórakozás legyen a használatuk és ne sirdogáljanak egy eltévedt szálka miatt.

Ezek a népi játékok időtállóak és egyszerre szereznek örömöt kicsiknek és nagyoknak. Fontos azonban a folyamatos karbantartásuk. Megviseli őket a rendszeres használat és, hogy több ezer gyermek kezében megfordulnak. Minden darabra odafigyelünk, így egyenként újultak meg játékaink.
Emellett pedig folyamatosan újítjuk és bővítjük a készletünket, hogy minél nagyobb választékkal építhessünk népi falut. Készülünk az adventre és a karácsonyra. Népi fajátékainkat néhány karácsonyi kiegészítővel bővítettük. Íme a hinta rénszarvas, az adventi dobáló, és a Mikulás-labirintus.

renszarvas karacsonyi-fajatek dobalo

 

A modern hétköznapokban a népi hagyományok hangulata igazán egyedi. Tréfás és mégis hangulatos programokat tervezhet a rendezvényekre. A népi fajátékok csomag tartalma: karikadobó, malom, sajtlabirintus, fa kosaras körhinta, hordó lovaglás, csigafuttató, horgászás, gólyaláb, erőpróba, csirkepofozó, lápjáró, lovashuszár, szekérverseny.

A gyerekeknek nagy élmény megismerkedni ezekkel a hagyományokkal, a felnőtteknek pedig eszükbe juthatnak a régmúlt gyermekkor emlékei. Minden korosztály számára élvezetes, ezek a játékok vesszőből és fából készültek, mindegyik egyedi, kézzel készítésű. A jó élmény mellett ezek készségfejlesztő játékok is és emellett nagyszüleink hagyatékát is továbböröklik a gyermekek. Emellett pedig vannak úgynevezett erőpróba játékok is, amik lehetőséget nyújtanak arra, hogy szórakozva megtudhassuk, hogy mire is vagyunk képesek.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..