Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Trendi közlekedés

Pár évvel ezelőtt még fura látványt nyújtott, ha a fővárosban láttuk a turistákat egy kétkerekű – igazából első ránézésre fura – járgányon közlekedni. Mára azonban már teljesen a mindennapjaink része lett a Segway, és nemcsak idelátogató turistákat láthatunk vele, hanem munkába járó, bevásárlásra induló embereket is, sőt egyre szélesedik a felhasználási területe.

Amellett, hogy a segway a mindennapjaink része lett, számtalan más területen is felbukkan. Nem is gondolnánk, de logisztikai cégek munkaeszköze lett a kétkerekű, a robotikában is használják, illetve gyors és olcsó megoldást nyújt parkoló- és biztonsági őröknek a járőrözéshez.

Első hallásra talán meglepő, de rendezvényeken is felbukkan az „elektromos kétkerekű”.

Munkára és szórakozásra egyaránt alkalmas. Szlalomozáshoz kiváló szórakozás.

DE hogyan is működik?

Ez egy úgynevezett önegyensúlyozó közlekedési eszköz, amely akkor is függőleges helyzetben marad, ha a „vezető” épp előre dől. Nem akarunk untatni senkit a technikai részletekkel, de lézeres giroszkóptól kezdve motort hajtó számítógépen át mindent belesűrítettek. Nincs benne se gáz, se fék, csak testsúly-áthelyezéssel lehet irányítani a Segwayt.

Az alapmodelleken kívül már különböző speciális fajtái is megtalálhatóak.

A magáncélú felhasználáson és a szórakoztatáson túl még kitűnő reklámfelületnek is bizonyult ez az eszköz.

Az is fontos szempont, hogy nem bocsájt ki környezetszennyező anyagot, nem kell üzemanyag a működéséhez, két lítium-ionos akkumulátor hozza mozgásba a szerkezetet. Egyetlen töltéssel pedig kb. 35-38 km megtételét teszi lehetővé.

Ha belegondolunk a Segway teljesen a mai világunkra van formázva. Környezetbarát, szórakozva juthatunk el A-ból, B-be, és nemcsak szimpla közlekedésre, hanem mindenféle ügyességi játékokra és reklámozásra használhatjuk. Teljesen biztonságos és mégis gyors és egyre elterjedtebb a munkaeszközként való használata is.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..