Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Ugrálóvár bérlés nem csak gyerekeknek

Ha egy ugrálóvárat kellene magunk elé képzelni, akkor valószínűleg egy színes felfújható játék lenne a gondolatainkban tele gyerekekkel. Ez igazából teljesen rendben is van. Nagyon sok szabadtéri rendezvényen vannak kint ilyen ugrálóvárak, ahol a gyerekek kacagva ugrándoznak bennük. Kevesebb olyan ugrálóvárral találkozhatunk , amit felnőttek is használhatnak.

Úgy gondoljuk nem csak a gyerekek szeretnek játszani, ugrálni. Jól esik ez a tevékenység felnőttként is, kicsit újra gyereknek lenni. A játék maga az élet! Aki játszik, az minden ízületében, minden zsigerében érzi, hogy él, szervezete adrenalint termel. A játék megnevettet, a szórakozás pedig oldja a stresszt, és megnyugtatja a feszült szellemet. Az ugrálóvár használata mindamellett, hogy mosolyt csal az arcunkra,  egy nagyon hatásos mozgás tevékenység is még a felnőtt test számára is.

A kínálatunkban szereplő Söprögető egy igazán szórakoztató és megmozgató játék felnőttek számára is .Az interneten keresve is rengeteg videót találhatunk arról, hogy mennyire egyszerű és mégis szórakoztató ügyességi játék ez. Ugyan a Lehetetlen küldetésben a szereplők olykor nagyokat estek, ez a változata azonban teljesen veszélytelen. Egy szakképzett ember irányítja a Söprögető játékot, de ettől még nem árt felkészülni mindenre, hiszen a kar bármikor irányt válthat, gyorsulhat, vagy éppen lassulhat, vagyis mindig tartogat valami meglepetést. Éppen ezért az izgalom és a nevetés garantáltan nem marad el.

söprögető

 

 

 

 

 

 

Néhány hónappal ezelőtt egy új játékkal bővült a kínálatunk a felnőttek számára is használható Vakondvadásszal.

Hogyan kell ezt játszani? A középen elhelyezkedő játékos a Gazda, akinek a földjét megtámadják a vakondok. Zöldségeket, többek között sárgarépát szeretnének lopkodni (ezek a labdák). A Gazda célja, hogy megvédje a terményét, amit a vakondok nagy örömmel és lelkesedéssel próbálnak fosztogatni. A Gazda egy felfújható kalapács segítségével a vakondok fejére célozva próbálja megakadályozni, hogy a zöldségek, vagyis a labdák elfogyjanak.

Nagyon fontos a sebesség, mert az idő ketyeg és a golyók gyorsan fogynak. Az nyeri a játékot aki a legtöbb labdát összegyűjtötte/kifosztotta. Egy igazán izgalmas játék , ami akár egy kisebb céges rendezvényen, szülinapi bulin nagyon jó hangulatot teremt és összekovácsolja az embereket.

Ha kedvet csináltunk cikkünkkel a játékaink kipróbálásához, akkor forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken: Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

 

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..