Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Hogyan oldjuk a munkahelyi stresszt?

Sokan úgy gondolják, hogy egy cégvezető munkája könnyű, hiszen ő csak kitalálja egy kényelmes székből, hogy kinek mit kell csinálnia. Ez így akár igaz is lehet, de ha jobban megnézzük, mennyi mindent kell intéznie egy cégvezetőnek, akkor mindjárt nem is olyan könnyű az ő munkája. Igazából az is az ő feladata, hogy a dolgozók jól érezzék magukat a munkahelyen és egymással is jól kijöjjenek. Senki sem szeret olyan helyen dolgozni, ahol folyamatosan fennállnak munkahelyi konfliktusok.

Mivel lehet jól összekovácsolni a csapatot? Időnként érdemes csapatépítő tréningeget tartani különféle játékokkal és megoldandó feladatokkal ahol a munkatársak kénytelenek lesznek csapatban dolgozni és gondolkodni.

A Söprögető játékunk pont egy ilyen játék. Ideális céges csapatépítő rendezvényekre. Az interneten keresve  rengeteg videót találhatunk arról, hogy mennyire egyszerű és mégis szórakoztató ügyességi játék ez. Igazi csapatépítő.

Ezzel az ügyességi játékkal egyszerre 8 fő tudja összemérni a tudását. A körbe forgó alsó kar felett kell átugrani és a gyorsan közeledő felső kar alatt lehajolni. Az nyer, aki a végén állva marad. Egy szakképzett ember irányítja a játékot, de ettől még nem árt felkészülni mindenre, hiszen a kar bármikor irányt válthat, gyorsulhat, vagy éppen lassulhat, vagyis mindig tartogat valami meglepetést. Éppen ezért az izgalom és a nevetés garantáltan nem marad el. Itt aztán mindenki vidáman próbára teheti az ügyességét. Ez a játék kifejezetten jó arra, hogy kicsit megmozgassa a testünket, elszáll a stressz, és garantáljuk, a nevetéstől szem nem marad szárazon.

A Lehetetlen küldetésből már ismerős lehet , ott láthattunk olykor nagy eséseket, de ez a változata teljesen ártalmatlan.

Hogy miért szeretik? – Nagyon jó közösségi építő, hiszen lehet versenyezni, ki bírja tovább, vagy ki az, aki már nem bírja. Nagyon intenzív mozgást követel, így nagyon erős adrenalin felszabadító játék.

Biztosak vagyunk benne, hogy egy ilyen nap után a dolgozók is sokkal jobban fogják érezni magukat és kellemesen fognak visszaemlékezni egy ilyen napra.

Bérlés részleteit megtalálja a https://www.legvarsziget.hu/soprogeto/ oldalon. További kérdés esetén keressen minket az alábbi elérhetőségeken: +36/70-314-4958 , +36/70-310-1201

 

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .