Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Nálunk biztonságos a légvárbérlés

nagy_csuszdas_legvar

Legyen szó ovisok programjáról, városi gyereknapról iskolai rendezvényről vagy születésnapi buliról,  a felfújható légvár bérlés mindig telitalálat a gyerekek körében. Felfújható játékaink könnyen szállíthatóak, és pillanatok alatt talpra lehet állítani őket.

Két hosszú év után reméljük hamarosan visszatérhetünk a régi életünkhöz. Ennek reményében mi már nagyon készülünk az első tavaszi rendezvényekre. 

Továbbra is azt valljuk, hogy első a biztonság. Ezért még a szezon elején szeretnénk felhívni a figyelmet néhány fontos dologra a légvárbérlés előtt. 

Az időjárás mostanában eléggé kiszámíthatatlan, egyik percben még szépen süt a nap , a másikban pedig olyan szélvihar kerekedik, hogy a nehezebb tárgyakat is felkapja a szél, nemhogy egy nem jól rögzített légvárat. A rendezvényeken többféle légvár is megtalálható. Szülőként figyeljünk arra, hogy csak olyan légvárra engedjük fel a gyermekünket, amelyik stabilan le van rögzítve. Nagyon fontos hiszen egy rögzítetlen légvárba nagyon könnyen belekap a szél, ezért nem tart sokáig, hogy felboruljon.

Amire szintén nagyon figyelünk az a karbantartás, ezért minden szezon előtt a légvárakat és ugrásóvárakat átnézzük, az esetleges szakadásokat megvarrjuk vagy varratjuk. Ezzel elkerülve azt, hogy esetleg egy apró szakadás éppen akkor szakadjon tovább, amikor gyerekek játszanak benne. Figyelünk a tisztaságra is ezért a játékainkat időnként alkoholos fertőtlenítőszerrel átmossuk. 

Fontos megemlítenünk, mert sokan nem tudják, hogy ezeknek a játékoknak rendelkezniük kell érvényes műszaki vizsgával. Ennek hiányában nem is lenne szabad üzemeltetni a játékot. Ezt igazából az üzemeltetőnek egy látható helyre kell kihelyezni, amiben benne van az is , hogy hány gyermek használhatja egyszerre a játékot. Azt látni lehet belőle, hogy milyen súlyhatára van a játéknak. Sokan sajnos ezt sem tartják be, csak egymás után engedik be a gyerekeket, akiknek nem biztos, hogy jó élmény lesz, ha helyük sincs egymástól élvezni a játékot. 

A légváraink gyönyörű dekorációit a gyerekek imádják, emelett a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, ellenőrzött minőségű anyagokból készültek, némelyikük egyedi rendelés alapján. 

Légvár bérléssel kapcsolatban a következő elérhetőségek valamelyikén érdeklődhet. 

Kínálatunkat pedig itt tekintheti meg. 

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .