Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Légvár bérlés

Légvár bérlés – a tökéletes megoldás rendezvényekre!

Egycsúszdás légvár

Egycsúszdás légvár

50.000 Ft + Áfa / 6 óra

Kétcsúszdás légvár

Kétcsúszdás légvár

50.000 Ft+Áfa / 6 óra

Mászófalas csúszda

Mászófalas csúszda

110.000 Ft + Áfa / 6 óra

Óriás csúszda

Óriás csúszda

110.000 Ft + Áfa / 6 óra

Legyen szó ovisok programjáról, városi gyereknapról vagy iskolai rendezvényről, a felfújható légvár bérlés mindig telitalálat!
Csúszdáink és akadálypályánk megmozgatják, szórakoztatják és garantáltan lekötik a gyerekeket.
Az egy- vagy kétcsúszdás légváraink tökéletesen megfelelőek a kisebbeknek, míg az óriás csúszda minden korcsoportnak felhőtlen szórakozást ígér.
Nem egyszer adódott olyan, hogy délután kerestek meg minket, hogy másnapra kellene légvár. De nálunk nincsenek lehetetlenek!
Gyorsan reagálunk a megkeresésekre, az e-mailekre minden alkalommal azonnal válaszolunk. Minden esetben szerződést kötünk, melyben a biztosítás is benne foglaltatik, amiket a használókra kötöttünk, ha bekövetkezne a legrosszabb.
Saját tapasztalataink alapján ez megbízhatóságot ad a megrendelőnek, és mi is nyugodtan fekszünk le aludni.

A mindenkori előírások betartása mellett biztonságosan használhatóak beltérben és szabadtéren egyaránt – profi kezelő személyzetünk minden esetben kísérője a légváraknak és folyamatos felügyeletet biztosítanak.
A megengedett létszámnál több főt nem engednek fel; a másokra veszélyes gyerekeket figyelmeztetik, ha kell, akkor le is küldik az eszközről.
Továbbá figyelnek, hogy lehetőleg hasonló korúak használják egyszerre az légvárat, ezzel is növelve a használati értékét.
Felfújható játékaink könnyen szállíthatóak, és pillanatok alatt talpra lehet állítani őket. Légváraink TÜV vizsgával rendelkeznek; megfelelnek a mindenkori biztonsági előírásoknak.

Egyedülállónak számít a piacon a 90kg/fő terhelhetőségű óriás csúszdánk, ami akár felnőtteknek is szórakozást nyújthat.
Gyakran okoz ugyanis problémát, hogy a légvárak általában 40-50 kg/főig használhatók, de már a kisiskolás gyerekek között is előfordul 60 kg-os gyerek. Ezért a nagyobb, egyéni fejlesztésű eszközeinket így terveztetjük eleve nagyobb súlyra.

A légvárak gyönyörű megmunkálását, dekorációit a gyerekek imádják.
A mi légváraink a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, ellenőrzött minőségű anyagokból készültek, némelyikük egyedi rendelés alapján.
További információért keressen bennünket bizalommal! Olvassa el a légvárak használatáról szóló cikkünket is!