Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Ügyfeleink mondták rólunk

Az ügyfelek visszajelzései fontosak

Nyilván egy cégnek is elismerés és jó érzés, ha az ügyfél akinek szogláltatást vagy terméket ad, elégedett és ezt a cég tudtára hozza. Ennek másrészről ugye megvan az a vonzata is, hogy egy másik ügyfél vagy leendő ügyfél szívesebben vesz igénybe olyan szolgáltatást, amiről több jó vélemény van, hiszen ki szeretne egy rendezvényt úgy lebonyolítani például, hogy nem biztos benne időben odaérnek-e légvárak, megfelelő bánásmódot kapnak a gyerekek a légvár személyzetétől vagy megfelelő színvonaló szolgáltatást nyújt a bérbeadó cég. Ezek elég fontos dolgok és úgy gondoljuk az ügyfelek visszajelzései jó mérlegelési pont tud lenni leendő ügyfeleinknek a döntésük meghozatalában.

Csömör, Referencia levél.

Kedves László!

Szeretném megköszönni a részvételüket és a kollégái segítőkészségét a szombati családi napunkon, minden nagyon remek volt, és jól éreztük magunkat.
Amennyiben jövőre is lesz családi nap, feltétlen szólni fogok.

Köszönöm még egyszer az egész cég nevében!

Üdvözlettel:
Benczéné Kata

beszerzés
Benczéné Kata
BIMBÓ Vas-Műszaki Kereskedőház Kft
A Szünidő Kulturális Egyesület nyári táborába kölcsönözte a Humán-Innov Kft-től a légvárat, melyet ezúton is szeretnék megköszönni. A táborlakók apraja nagyja örömmel vették birtokukba, élvezhették az ugrálás örömeit. A felügyeletet ellátó személy rendkívül figyelmes, barátságos,nagy türelemmel és szakmai felkészültséggel rendelkezett. A légvárak nemcsak kitűnő felszereltségűek, hanem küllemük is esztétikus. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki elérhető áron és igényes légvárat szeretne bérelni.
Erdélyiné Dudás Anita
elnök
A Kiskunhalasi Ifjúsági Egyesület elnökeként szeretnék köszönetet mondani a Humán-Innov Kft. csapatának. A 2013-as év végén szervezetünk történetének egyik legnagyobb rendezvényét szervezte, több mint 200 gyermek részvételével. A céggel hónapokkal a rendezvény előtt vettük fel a kapcsolatot, majd a szerződéskötéstől egészen a program megvalósításáig rendkívül korrekten és rugalmasan tettek eleget a megrendelésünknek. Külön ki szeretném emelni, hogy az eszközök mellett nagyon felkészült és gyermekbarát felügyeletet biztosítottak, így nyugodtak lehettek a szülők, a pedagógusok és a szervezők egyaránt. Nagyon köszönjük az együttműködést, s legközelebb is szívesen vesszük igénybe a cég szolgáltatásait.
Farkas Dániel elnök
Kiskunhalasi Ifjúsági Egyesület
Hálás szívvel szeretném megköszönni Önöknek az ácsi Családi Fesztiválon való részvételüket. Eszközeikkel sok kis és nagy gyermeknek szereztek nagy örömet. Különösen igaz ez a nehéz sorsú hátrányos helyzetű gyerekekre, akik életükben talán most láttak illetve próbálhattak ki először ilyen eszközöket családjuk nehéz anyagi helyzete miatt. Külön szeretném megköszönni a szolgáltatás során tanúsított pozitív emberi oldalt , segítőkészséget, empátiát is, ami Önöket jellemezte. Munkájukhoz további jó egészséget, sok erőt kívánunk.
Nagy Sándorné
intézményvezetö
„Pálmonostora Felnövekvő Nemzedékéért Alapítvány nevében szeretném köszönetemet kifejezni, hogy a 2013. június 8.-án megrendezésre kerülő Családi napunkon Önökkel kerülhettem kapcsolatba ugrálóvár bérléssel kapcsolatban. Nagyon jó minőségű ugráló várakat (2 db) hoztak el hozzánk. 6 órás időtartamban folyamatosan működtek az ugrálóvárak, a gyerekek kedvükre élvezhették az ugrálás örömeit. Két fő látta el a felügyeletet, akik szakértelemmel, barátságosan, kedvesen, mosolyogva látták el munkájukat. Nagyon fontos volt Alapítványunk számára az is, hogy nagyon kedvezőek voltak a bérleti díjjak is.
Czombos Annamária
Kuratórium elnöke
Intézményünk hagyományos rendezvényei közé tartozik a tanulók majálisa. Ezt a programot már második éve a Humán-Innov Kft. szabadidős eszközeinek használatával gazdagíthattuk. Pályázati keretben jutottunk a térítésmentes lehetőséghez. Mind alsó tagozatos korú, mind felsős tanulóink boldogan vették birtokba a légvárakat . A szolgáltatás minősége mind az eszközök, mind a személyzet szakmai felkészültsége tekintetében is abszolút megfelelt az elvárásoknak. Bátran és jó szívvel ajánlhatom valamennyi szervezőtársamnak a céget!
Ormosné Bodrogi Viola
Iskolánkért Alapítvány, KRK. Központi Ált. Iskolája , Kiskunhalas