Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Söprögető játékunkkal garantált a szórakozás

A Söprögető játéknév hallatán nem biztos, hogy mindenkinek eszébe jut mi is ez a játék. Ha azt mondjuk Lehetetlen küldetés így már előttünk van a tévéből is ismert játéksorozat. Igazán jó szórakozást biztosít a résztvevőknek. Garantáljuk, hogy szem nem marad szárazon.

A Söprögető ügyességi játékkal egyszerre 8 fő tudja összemérni a tudását. A körbe forgó alsó kar felett kell átugrani és a gyorsan közeledő felső kar alatt lehajolni. Az nyer, aki a végén állva marad. Tökéletes kikapcsolódás lehet egy szalonnasütögetős nyáresti bulihoz, vagy éppen egy céges rendezvényhez.

Az interneten keresve is rengeteg videót találhatunk arról, hogy mennyire egyszerű és mégis szórakoztató ügyességi játék ez. Ugyan a Lehetetlen küldetésben a szereplők olykor nagyokat estek, ez a változata azonban teljesen veszélytelen. Egy szakképzett ember irányítja a Söprögető játékot, de ettől még nem árt felkészülni mindenre, hiszen a kar bármikor irányt válthat, gyorsulhat, vagy éppen lassulhat, vagyis mindig tartogat valami meglepetést.

Mulattató nézni, ahogy mások nagyokat esnek, ahogy a söprögető legyőzi őket, de vannak olyanok is, akik elképesztő ügyességgel cselezik ki a folyamatosan mozgásban lévő kart. Azonban ennél még szórakoztatóbb lehet kipróbálni is a játékot. Szerencsére már néhány éve elérhető hazánkban is ez a közkedvelt játék, ami “mindenkit  levesz a lábáról” és garantált szórakozást nyújt akár felnőtteknek is.

Hogy miért szeretik? – Nagyon jó közösségi építő, hiszen lehet versenyezni, ki bírja tovább, vagy ki az, aki már nem bírja. Nagyon intenzív mozgást követel, így nagyon erős adrenalin felszabadító játék. Felnőttek közül csak nagyon kevesen bírják sokáig, mivel nekünk felnőtteknek sokkal rosszabb az állóképességünk a gyerekekénél. Csapatépítéshez kiváló szórakozás.

Céges rendezvényekre és szülinapokra is ajánljuk a Söprögető játékunkat, garantáltan összekovácsolja a társaságot. Zárt teremben és szabadtéren is egyaránt használható a játék. 10×10 méter helyigénnyel kell számolnunk. Szabadtéren arra kell figyelnünk, hogy szilárd burkolatra nem tudjuk telepíteni a játékot, mert mindenképpen rögzíteni kell a talajhoz (ahogyan mindegyik légvárat is a biztonsági előírások szerint)

 

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .