Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Ugrálóvár bérlés esküvőre?

Elsőre furcsán hangozhat , hogy egy esküvőre béreljünk ugrálóvárat, pedig egyáltalán nincs ebben semmi meglepő. Külföldön már egyre népszerűbb szolgáltatás az ugrálóvár bérlés esküvőre.

Az esküvő szervezők minden évben keresik az újdonságokat, amivel különlegesebbé tudják tenni a pár számára azt a bizonyos Nagy napot. Ez egy igazán jó választás, hiszen remek szórakozás lehet, akár az ifjú párnak, a násznépnek és nem utolsó sorban a gyerekeknek.

A menyasszony és a vőlegény számára eléggé stresszes az esküvő napja, illetve az azt megelőző napok. A sok szervezés, még egy profi esküvő szervezővel is elég sok energiát vesz el. A boldogító igen kimondása után biztosan jól esne nekik is, kitombolni magukat a barátokkal egy ugrálóvárban.

 

Az sem utolsó szempont , hogy egy biztonságosan felállított minőségi légvár a gyerekeket hosszú időre lefoglalja. Így a szülők is tudnak nyugodtan szórakozni. Nincs is annál jobb, mint amikor a gyerekeink profi személyzet mellett tombolhatják ki magukat egy ugrálóvárban, mivel így a szülőknek sem kell folyamatosan a gyerekek épsége miatt aggódniuk. Ráadásul több kellemes „mellékhatása” is van az ugrálóvárnak :a gyerekek aktívan mozognak, ami egészségügyi szempontból is nagyon jó.

A mi ugrálóváraink masszív játékok minőségi anyagból, erős varrással készültek, így magas teherbírásúak, de bizonyos darabok egyedi rendelés alapján lettek legyártva, így az átlagnál nagyobb súlyú személyek is használhatják. Fontos tudni, hogy az ugrálóvárakat, hogyan rögzítik a talajhoz, milyen a teherbírása a játéknak, hány személy használhatja egyszerre. Mindenképpen kérdezzünk, hogy a játék rendelkezik-e érvényes műszaki vizsgával? Sokan nem tudják, de az ugrálóvárakat is le kell vizsgáztatni hasonló módon, mint ahogyan a személygépkocsikat.

Számunkra nagyon fontos a biztonság, így mindenkit szeretnénk lebeszélni a bóvli termékek használatáról. Hiszen csak megfelelő óvintézkedések mellett lehet önfeledt a gyermekek szórakozása.

Abban is különbözünk másoktól, hogy ügyfeleink biztonságáról a Groupama Garancia Biztosító gondoskodik.  Kisebb-nagyobb balesetek esetén a biztosító áll helyt anyagilag.

Ugrálóvár bérléssel kapcsolatban nyugodtan keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén.

Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .