Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Amikor biztonságos az ugrálóvár és amikor nem!

nagy_csuszdas_legvar

A gyermekek önfeledt szórakozása minden esetben fontos, azonban ez igaz a megfelelő biztonságra is. A gyerkőcök szinte minden körülményt kihasználnak az új dolgok megismerésére, s ez sok esetben kisebb-nagyobb balesetekhez vezethet. Nincs ez másként az ugrálóvár esetében sem, amely alapvetően biztonságos játék, azonban ha nem megfelelő módon van használva, könnyedén balesetveszélyes is lehet.

nagy_cszuszdas_legvar

Két alapvető részre oszthatjuk az ugrálóvárak kérdéskörét. Legelőször is fontos, hogy a játék szabadtéren és beltéren is egyaránt biztonságosan legyen telepítve (külterületen a minden ponton történő rögzítésre is figyelni kell), s minden előírásnak tökéletesen megfeleljen. A játékokat időközönként minőségi – úgynevezett – TÜV vizsgára kell vinni, amelyről a működtetőnek táblán kell tájékoztatni a játék használóit. Ugyanúgy, ahogy az autók, a légvárak sem működtethetők érvényes „műszaki vizsga” nélkül.

 

Ugyanakkor a szülőkre is hárul némi felelősség, mivel a gyermekeket még az ugrálóvárakban sem szabad felügyelet nélkül hagyni. Ki kell hangsúlyoznunk, hogy ezek a játékok valóban biztonságosak és megbízhatóak, azonban a szülői felügyelet minden esetben nélkülözhetetlen. Ez természetesen igaz a szerkezet üzemeltetőjére, kezelőjére is, akinek minden esetben gondoskodnia kell a játék megfelelő telepítéséről és biztonságos üzemeltetéséről. Cégünk számára kiemelten fontos a biztonság, ugyanis a megfelelő biztonsági óvintézkedések nélkül a gyermekek szórakozása nem lehet valóban önfeledt és tartalmas. Fontos továbbá tudni azt is, hogy ügyfeleink biztonságáról a Groupama Garancia Biztosító gondoskodik, kisebb-nagyobb balesetek esetén a biztosító áll helyt anyagilag.

 

Amennyiben meg szeretné tekinteni a cégünk által bérlésre kínált ugrálóvárakat, kérjük, hogy kattintson a weboldalunk „ugrálóvár bérlés” menüpontjára, ahol részletes információkat talál az egyes játékokról. Keressen minket bizalommal!

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..