Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Bérelhető légváraink

ketcsuszdas_legvar

Hosszúság: 6m
Szélesség: 6m
Magasság: 3m
Helyigény: 10 x 7m
Áram: 230V, 16A

Kétcsúszdás légvár – A kisebb kategóriás termékek közül az egyik legnépszerűbb.
Ennek az az oka, hogy csúszda és ugrálóvár is egyben, tehát egy kombinált játék. A belső részében egy dínó figura van, amin lovagolni tudnak, illetve egy boxzsák-figura is található, amit előszeretettel rugdosnak, bunyóznak a gyerekek.
A játék mindkét oldala hálóval védett, jól belátható, ezért a szülők is kedvelik, mivel tudják fényképezni, videózni gyermekeiket. Óvodák, iskolák, rendezvényszervezők, önkormányzatok, és magánszemélyek kedvelt játéka.
Az óvodások és kisiskolások korosztályának való játék, mivel 40 kg/fő súlyhatárig használható.
Családi rendezvényekre is szokták bérelni, ott is kedvelt eszköz, mivel viszonylag kis helyen elfér, így már egy közepes méretű családi udvarban is felállítható.  Alkalmazottak számára szervezett céges rendezvényeken is toplistás termék.

 

 

Óriás csúszda

Hosszúság: 10m
Szélesség: 6,5m
Magasság: 7,2m
Helyigény: 15x8m
 Áram: 230V, 16A

Óriás csúszda – A legnagyobb, és emiatt a másik legnépszerűbb játékunk.
Mérete, magassága látványban is figyelemfelkeltő, mivel közel 8 méter magas. Ahol telepítésre kerül, ott egészen biztosan összeszaladnak a gyerekek és a felnőttek egyaránt.
Magas súlyhatára (90 kg/fő) miatt a nagy iskolások, vagy akár a felnőttek is használhatják, és mint a tapasztalat mutatja, használják is. Gyakran jönnek oda szülők, pedagógusok, konyhás nénik, takarító nénik is, hogy kipróbálhassák a játékot, és aki kipróbálja, általában nagyon élvezi is.
Nem a legkisebbek játéka, mivel az óvodásoknál előfordul, hogy a létrán félúton megállnak, és se lefelé se felfelé nem akarnak haladni; ők még könnyebben megijednek a magasságtól. Vagy esetleg felérnek, de ott megdermednek, és nem mernek lecsúszni, úgy kell egy felnőttnek értük menni. Ez pedig rossz élményeket hagy a gyerekben, és a többieket is akadályozza a játékban.
Persze vannak kivételes 2-3 éves gyerekek is, akik csak akkor sírnak, ha le kell jönniük a játékról, mert annyira élvezik.
Nagy a telepítési helyigénye, ezért csak olyan helyeken telepíthető, ahol mind alapterületben, mind magasságban megfelelő méretű terület áll rendelkezésre. Ezért ennek az eszköznek a telepítésénél – különösen, ha benti helyszínre kerül, például tornaterembe vagy sportcsarnokba – körültekintően kell eljárnia a bérlőnek, le kell mérnie vagy pontosan ismernie kell a telepítési hely méreteit.

Iskolai, középiskolai, városi-települési, céges és magánrendezvények kedvelt eszköze. Az általunk tervezett eszköz elejét lezárattuk a biztonságos használat érdekében. Angol AIRQUEE gyártmány, prémium minőség.

 

akadalypalya

Hosszúság: 6m Szélesség: 2m
Magasság: 2m
Helyigény: 8 x 3m
Áram: 230V, 16A

Mini akadálypálya – Kizárólag otthoni használatra ajánlott, egyéni telepítéssel, a bérlő által szállítva és telepítve.
Nem adjuk bérbe nyilvános rendezvényekre, falunapokra, városi rendezvényekre, stb.
Néhány gyermek használatára tervezett termék, maximum 6 fő használhatja egyszerre 25 kg-os súlyhatárig. Komplex játék akadályokkal és két csúszdával.

 

 

 

 

 

ugralovar_spongya_bob

Hosszúság: 6m
Szélesség: 5m
Magasság: 2,5m
Helyigény: 8 x 7m
Áram: 230V, 16A

Spongya bob ugráló vár – Egyszerű, elemek nélküli üres ugráló. Mindettől függetlenül kedvelt játék, mert jól tudnak benne szaladgálni, birkózni, ugrálni a nagy üres nyitott térben.
Az eleje nagyméretű ablakos hálókkal van ellátva, ezáltal a szülők is jól láthatják a gyerekek ténykedését, tudnak fényképezni, videózni. A kisebb – 2-7 éves korosztály által kedvelt játék.
Óvodák, iskolák, rendezvényszervezők, önkormányzatok, és magánszemélyek kedvelt játéka. Az óvodások és kisiskolások korosztályának való játék, mivel 40 kg/fő súlyhatárig használható. Családi rendezvényekre is szokták bérelni, ott is kedvelt eszköz, mivel viszonylag kis helyen elfér, így akár egy családi udvarban is felállítható.

 

 

 

jungle

Hosszúság: 6,5m
Szélesség: 5m
Magasság: 3m
Helyigény: 8 x 7 m
Áram: 230V, 10A

Dzsungel ugráló vár – Teljesen zárt oldalfalai és szűkebb ajtónyílása miatt nem lehet belátni, ezért a kisebb korosztály számára nem igazán ajánlott. Belsejében kettő darab alagút található, amelyet nem csak bujkálásra, hanem a tetejére felmászva egyikről a másikra ugrálva szoktak használni. Az alagutak teteje viszonylag magas, így a 3-5 éves gyermekek még nem tudják teljes mértékben kihasználni a játék előnyeit. Található benne három darab boxzsák is, melyet előszeretettel boxolnak, birkóznak, püfölnek a gyerekek. Az alagutak tetejéről a gyerekek ráugorva le is dönthetik ezeket.
Igazán a 6-12 éves korosztály által kedvelt játék, melynek súlyhatára 50 kg/fő. Általunk tervezett, angol AIRQUEE gyártmány prémium minőségben.

 

 

 

Zoomania ugráló labdatengerrel

Hosszúság: 11,5m
Szélesség: 5m
Magasság: 2,6m
Helyigény: 14 x 7  m
Áram: 230V, 10A

Zoomania ugráló labdatengerrel – Ez a játék 2 évestől egészen 12 éves korig kedvelt eszköz nagy mérete és a benne található kiegészítők sokszínűsége miatt.
Közvetlen a bejárata mellett található a ladbatengeres medence, amelyben kb. 3000 darab 10 cm átmérőjű labda található. Ebben nagyon szeretnek mártózni a gyerekek. Gyakran csak beülnek, és dobálják egymást a labdákkal, míg mások meg majdnem elalszanak benne, miközben csak a fejük látszik ki a labdák alól. A játékban különböző akadályok – egy gorilla, egy kisebb fedett csúszda, kúpok, oszlopok – találhatók, amelyek kitűnően alkalmasak a bújócskára és fogócskázásra.
Mindkét oldala hálóval védett, amin keresztül belátnak a szülők, felügyelhetik, vagy videózhatják, fényképezhetik gyermekeik tevékenységét.

Minden rendezvénytípusra kedvelt játék. Labdatengeres résszel kombinált akadálypálya kevés van a hazai piacon, ezért különlegessége, egyedisége miatt népszerű.

Általunk tervezett, és az angol AIRQUEE által egyedileg gyártott prémium minőségű termék.
Nagy befogadóképessége miatt nagyobb létszámú rendezvényekre is ideális választás.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..