Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Céges rendezvény családdal

Azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, hogy szinte mindenki részt vett már valamilyen céges csapatépítő hétvégén, karácsonyi bulin, tréningen. Nagy divat ilyeneket szervezni manapság.
Nagyon fontos egy cégnél, hogy mennyire elégedettek a munkatársak és milyen motivációs erővel dolgoznak. A csapatépítés pedig kiváló a szervezeti hatékonyság növelésére.

Azonban bármilyen hasznosak ezek, hiszen összekovácsolják a csapatot, nem mindenki viseli jól, ha a munka mellett a családjával töltött időt is a cégnek áldozza.
Ezért a tendecia azt mutatja, hogy egyre több céges rendezvényt szerveznek családbarátnak.

És hát tulajdonképpen miért is ne?
Kicsit több munkát igényel, hiszen a felnőttek szórakozásán túl a gyerkőcökre is gondolniuk kell a szervezőknek. Így a családosok és azok is jól szórakoznak, akik család nélkül érkeznek.
A családos környezet pedig sokkal jobb kapcsolatépítés a kollégák között. Valamint a gyerekek is ismerkedhetnek, játszhatnak a többi gyerekkel.

Ezekre a rendezvényekre lehet tökéletes választás az ugrálóvár, a népi játékok.A felnőttek pedig akár a rodeó bikán vagy a söprögetőn is kipróbálhatják magukat.
Fontos, hogy minden korosztály megtalálja a számításait, a kicsiktől a felnőttekig mindenki jól szórakozzon.

légvárbérlés családias hangulatbanJó szocializációs program, ugyanúgy összekovácsolja az embereket és mégis a családdal vannak az alkalmazottak. Akár még családok is összebarátkozhatnak.

Egy ilyen céges rendezvény ami családi hétvége is, hatalmas siker lehet. Hamar híre megy, ezzel is növelve mások cégünkbe vetett bizalmát, hiszen ezzel azt kommunikáljuk, hogy nekünk valóban fontosak a munkatársak azok családtagjai és hogy jól érezzék magukat.
Egy ilyen nap/hétvége megszervezése nemcsak csapatépítő lehet, szólhat akár a partnereknek is, vagy akár egy gyereknap is lehet. Élmény a kollégák és a gyermekeik számára.
Úgy hisszük egy cégről sokat elárul az, hogy mennyire becsüli meg az alkalmazottait, és egy ilyen alkalom tökéletes arra, hogy kifejezhessék a kollégáknak azt, hogy milyen jó munkaerők és mennyire élvezik a közös munkát velük.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..