Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Egy falat gyerekkor – Zoomania

Akárhányszor meglátom ezt a játékot, újra szeretnék gyerek lenni! Ez pedig nem más, mint a Zoomania.

Ez egy ugrálóvár hatalmas labdatengerrel. Nagyon kedvelt a kicsik körében, de ez teljesen érthető. Még felnőttként is elképesztően jó szórakozásnak tűnik több mint 3000 db színes és puha labda között ugrándozni.

És ha ez nem lenne elegendő, ez a pálya nemcsak az ugrálásról szól, különböző akadályok is vannak benne. Például oszlopok, kúpok, egy fedett csúszda és még egy gorilla is megbújik a labdák között. Két oldalán hálós, így a gyerekek biztonságban vannak, és fényképezni/videózni is egyszerűbb a hálón keresztül.
Ez a labdatengerrel kombinált ugrálóvár teljesen egyedi tervezés, befogadóképessége 12 fő. Több dologgal is el tudják ütni az időt a gyermekek a Zoomaniaban. Bújócskázni, kergetőzni, labdázni, ugrálni, csúszdázni, de még csatázni is lehet ebben a különleges építményben. De akad olyan is, aki a labdák között pihen, vagy épp a gorillában találja meg a szórakozási lehetőséget.

Közvetlen a bejárat mellett található a labdás medence, a 10cm átmérőjű labdákkal. Az előbb felsorolt kiegészítők sokszínűsége miatt közkedvelt játék ez egészen a pici korosztálytól kb 12-13 éves korig.
Cégünknél elsőként 2014-ben jelent meg a Zoomania, egy iskolai tavaszköszöntő családi napon avattuk fel. Egy héttel előtte érkezett meg az angliai gyártótól a termék, így mindenki izgatottan várta. Két másik szórakoztató eszközünkkel együtt ezt is birtokba vehették a Kunfehértói diákok. A termék azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

A videó is jól mutatja milyen jól lehet szórakozni a labdák között és ehhez még hozzá se jön az a sok extra, ami a Zoomaniában megtalálható:

És ez még a macskáknak is buli:

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..