Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Egy izgalmas nap

Leeresztett légvár

Az időpont 2014. május 24. Ez egy szombati nap volt, és több helyszínen is dolgoztunk aznap. Kétségtelenül a legizgalmasabb és a legextrémebb a kiskunhalasi sóstón megrendezett motoros családi gyermeknap volt.
A méltán népszerű óriás csúszdával és a dzsungel ugrálóval szolgáltattunk aznap. Az óriás csúszdát imádták gyerekek, felnőttek, motorosok és nem motorosok egyaránt.
Minden jól is ment egészen délután 3 óráig, amikor is leszakadt az ég, és cseresznye nagyságú jég hullott ránk. Volt is nagy riadalom, szülők-gyerekek együtt szaladtak menedéket keresni. Kis túlzással olyan volt, mint egy mini-apokalipszis 🙂
Hozzávetőlegesen egy órán keresztül esett az eső úgy, mintha dézsából öntötték volna. A hatalmas mennyiségű víz elmosta az egész rendezvényt, mindenki mentette a menthetőt, még a tűzoltóság is kivonult, segítették az autósokat a területről való kijutásban.
Egyedül a motorosok tartottak ki, akik mit sem törődve az ítéletidővel, a sátrak alatt szórakoztak, és segítettek az embereknek.
Az óriás csúszda a kialakítása miatt teljesen megtelt vízzel még így leengedett állapotában is, és az eleve 450 kg-os önsúly közel a kétszeresére nőtt. Így az összehajtogatása csak 3 órás többszöri kísérletezés és kínszenvedés után sikerült, ahol a 4 munkatársunk mellett további 10 motoros segített.
A végén sikerült ugyan összehajtani és a gurítóra kötözni, azonban ekkor szembesültünk a ténnyel: a gurító teljesen elsüllyedt a sárban. Próbáltuk tolni, húzni-vonni, csörlőzni, de a 2 tonnás csörlővel sem bírtuk felhúzni az utánfutóra. Ismét bebizonyosodott, hogy bizony a víz az úr; annyira beszippantotta a sár, hogy a csörlő kötele elszakadt.
Végül a játékot nem sikerült kihoznunk aznap a területről, még a kijutás is nagy kínkeservesen jött csak össze.
Így a következő két éjszakán át őriztetnünk kellett a sárba ragadt ugrálót, és hétfőn egy autómentő segítségével tudtuk beszállítani a raktárba. Ezt a mutatványt kétnapi takarítás és szárítás követte, ami szintén nem egyszerű feladat egy ekkora eszköznél.
A másik kollegánk közben Cserkeszőlőn kapott defektet a bérelt utánfutóval – melyhez természetesen nem volt pótkerék -, így oda is külön mentőakciót kellett szerveznünk.
Rengeteget kivett belőlünk ez a pár nap, nem is soroljuk a sikeresebb rendezvények közé – még ha így utólag szórakoztató is a sztori.
De legalább a gyerekek élvezték addig, amíg nem szakadt le az ég 🙂

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..