Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Gyerekeknek élményt ajándékozni

Mostanában egyre népszerűbb a különböző élmény-kuponok ajándékozása, melyeket több helyen, több különböző dologra be tud váltani az ünnepelt, pl. sportautó vezetés, bungee-jumping, túlélőtúrák.
De mi a helyzet akkor, ha a fiatalabb korosztályt szeretnénk meglepni valami hasonlóval?
Mondjuk egy hasonlóan szórakoztató ám kevésbé veszélyes élménnyel?
Vagy csak olyan élményre vágyunk, ami kicsit eltér a megszokottól?

zoomania_ugralo

A Zoomania ugráló az egyik legnépszerűbb a gyerekek körében

Nálunk van megoldás!

Egyre több magánszemély keres meg minket, akik egyedi szórakozásra vágynak, vagy fel szeretnék dobni a buli, vagy szülinap hangulatát. Mi pedig természetesen szívesen állunk a rendelkezésükre!
Gyerekek és felnőttek bármilyen korosztálya számára tudunk játékokat biztosítani, például a kisebbek imádják a labdatengeres medencével kombinált Zoomania ugrálót , mivel a labdák közt tudnak akár aludni is, ha már kibirkózták magukat és nagyon elfáradtak. Nem véletlenül ez az egyik legnépszerűbb termékünk, hiszen a maga nemében különleges; itthon ugyanis nem szokványos megoldás az ugrálót ötvözni a labdatengerrel.

Szinte minden korosztálynak ajánlható a Népi fajátékok csomagunk, ami egy csipetnyi szórakozás a múltból. A gyerekek megismerhetik eleik játékait, a hagyományosan fából készített eszközöket, mint például a lápjárót, a hordólovaglást, vagy az idén csatasorba állított Hét kapu ördöge-t, illetve mind közül a legnépszerűbbet, a Kosaras körhintát.
Azt tapasztaltuk, hogy a szülők, de még inkább a nagyszülők is szívesen használják ezeket a játékokat és mutogatják a használatukat, működésüket gyerekeiknek, unokáiknak, hiszen ez nekik mind emlék, egy kis vidám szelet a gyerekkorukból.
Akik bevállalósabbak, megmérettethetik a saját ügyességüket a Rodeo bikán.
Vagy klasszikus módon egymással is mérkőzhetnek, hogy vajon ki bírja tovább a vad bika hátán? Ez egy szintén nagyon népszerű eszközünk, főleg azért mert a kicsiktől a felnőttekig szinte mindenkinek ajánlható.
És ajánljuk is, mivel rendkívüli élményt nyújt, ráadásul a különböző fokozatoknak hála mindenkinek a saját tudásához és ügyességéhez, ízléséhez állítható.
Egy ilyen játékokkal „megfűszerezett” buli biztos, hogy felejthetetlen élményt fog nyújtani kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hiszen ilyen eszközöket csak különleges, ritka alkalmakkor tudunk használni.
De hát egy szülinap is különleges alkalom, nem? 🙂

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..