Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Gyors és egyszerű légvár bérlés Kiskunhalason!

gyors_egyszeru_legvar_berles

gyors_egyszeru_legvar_berles

Légvár bérlés Kiskunhalason? Amennyiben Kiskunhalason és vonzáskörzetében szeretne különböző szabadtéri játékokat bérelni, kiváló helyen jár, ugyanis cégünk kínálatában megtalálhatja a legkülönfélébb ugrálóvárakat, légvárakat és egyéb szabadtéri eszközöket, amelyek minden esetben garantálják a gyermekek megfelelő szórakozását és önfeledt kikapcsolódását! Bérelhető játékaink között az érdeklődők megtalálhatják az imént említett ugárlóvárakat is, de bérelhetnek óriáscsúszdát, akadálypályát, Segway – önegyensúlyozó transzportert, de még rodeó bikát is, ami nem csak a gyermekek számára jelenthet kiváló lehetőséget.

 

Az általunk bérlésre kínált ugrálóvárak alapvetően könnyedén szállíthatóak, s a könnyedség igaz a felállításukra is, ami pillanatok alatt megtörténik. A nagyobb játékok esetében ehhez nélkülözhetetlen egy kezelő is, akit cégünk szintén biztosít a bérlők számára. Játékaink zárt terekben és szabadtéren is egyaránt felállíthatóak, függően a megfelelő mennyiségű helytől és a talaj adottságaitól. Szabadtér esetén, műfüvön, betonon és egyéb szilárd burkolatokon nem telepíthetőek a játékok, ugyanis a felállításuk ebben az esetben nem felelne meg a biztonsági követelményeknek, azonban zárt térben akár szilárd burkolatra is telepíthetőek.

 

Telepítés előtt mindenképp fontos felmérni a körülményeket, amiben felkészült kollégáink is segítséget nyújtanak. Ha tehát a légvár bérlés Kiskunhalason, vagy a vonzáskörzetében érdekelné Önt, keressen minket bizalommal a feltüntetett elérhetőségeink egyikén, s mi garantáljuk a minőségi és biztonságos kikapcsolódást bármilyen rendezvényen.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..