Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Húsvéti nyuladalom Siófokon

Nyuszidobáló népi fajátékHúsvét három napjára kaptunk felkérést a Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesülettől arra, hogy Siófok főterén szolgáltassunk népi fajátékainkkal. Az alkalomra két új játékot készítettünk el, egy nyuszilabirintust, s egy nyuszidobálót.

Már hetekkel korábban kivágtuk, s festettük tele nyuszikkal, kiscsirkékkel, tojásokkal, barikákkal a játékokat. A szombat szomorkásan indult, a csepergő eső ellenére délre megtelt a víztorony melletti főtér, jöttek kicsik és nagyok.Nuyszidobáló népi fajáték festése

Közvetlen mellettünk egy lufihajtogató bohóc tevékenykedett. A gyermekek és a szülők nagy örömmel vették birtokba a népi játékainkat, a kicsiknek leginkább a kosaras körhinta tetszett. A színpadon javában folytak a programok. Vasárnap szép idő volt, s a kavalkád folytatódott egész nap.

Húsvétkor népi fajátékokkal a térenHazai és külföldi vendégek is érkeztek hozzánk, ezen a napon voltak legtöbben a rendezvényen. Hétfő reggel a szervezők ételkóstolóval várták a látogatókat, finomak voltak a tojásos specialitások.
A kiegészítő programok egész sora várta a nyuladalom résztvevőit, azonban a legtöbb időt nálunk időztek az aprónépek, akik láthatóan remekül szórakoztak.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..