Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Így ne használjuk a légvárat!

igy_ne_hasznaljuk_a_legvarat

A légvárak valóban önfeledt szórakozást biztosítanak a gyermekek számára, azonban a biztonságos és kellemes használathoz néhány alapszabály betartására mindenképp fontos kitérni! A gyermekek ugrálás közben saját magukban, társaikban, de magában a légvárban is kárt tehetnek, persze csak akkor, ha a játék használata nem szabályosan történik. Alapvetően fontos megemlítenünk, hogy a cipők, papucsok, szandálok levétele minden esetben indokolt, ugyanis a kemény lábbelik kárt okozhatnak a gyermekekben és a légvárban egyaránt.

Tehát az ideális játék cipők nélkül, zokniban a legpraktikusabb. Emellett természetesen a különböző ételek-italok fogyasztása is minden esetben kerülendő, ahogyan a játékok és éles, szúrós tárgyak bevitele is. Rágó, cukor fogyasztása játék  közben kifejezetten veszélyes lehet.

A hagyományos játékok is nagy kárt okozhatnak, ugyanis a gyermekek rájuk eshetnek, ami egyértelműen balesetveszélyes. Ugyanakkor fontos megemlíteni a hosszú hajat is, amit ugrálás közben praktikus feltűzni, copfba kötni.

Továbbá, amennyiben a légvár csúszdával is fel van szerelve, azon fordított irányban haladni tilos, mivel így könnyen balesetveszélyes helyzetek alakulhatnak ki. Persze a gyermekekre is hárul némi felelősség az önfeledt játék és ugrálás során, ugyanis kiemelten fontos, hogy a nagyobb gyermekek tekintettel legyenek a kisebbekre. A légvár használata közben minden esetben be kell tartani az egyedi terhelhetőségi szabályokat, amelyek légváranként változóak lehetnek. Ha további információkra is kíváncsi a légvárak biztonságos használatával kapcsolatosan, kérjük, hogy tekintse meg az egyes termékek leírásában található „telepítési követelmények” részt, vagy keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!

 

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..