Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Különleges légvárak: a felfújható faház

Egy francia duó, a Kolkoz alkotta meg ezt a különleges légvárat a Miami Beachen is megrendezésre kerülő Art Basel rendezvényre, aminek keretén belül kortárs művészeti kiállításokat rendeznek Miamin kívül Hong-Kongban, és Bazelben. A déli part napfényes, vízparti panorámájával kellemes kontrasztot alkotott az úszó színpadra felállított téli faház. A rendezvény ideje alatt a felfújható ház Audemars Piguet prémium óragyártó bemutatótermeként szolgált.

A „légvár” homlokzatát sárga fa minta, a tetejét pedig fehér hótakaró borította. Belül a meleg színek uralkodtak, így téve lakájossá a felfújható faházat.
Az eszközt Curiosity (kíváncsiság) névre keresztelték. A névadásról az alkotó így nyilatkozott: „Curiosity volt az utolsó marsjáró neve. Tetszett az ötlet, hogy egy hódító felfedez egy ismeretlen földet, így egyszerűen alkalmaztuk ezt a nevet a hó borította faházunkra, ami egy utazásra indult és elsőnek a partmenti stadionhoz érkezett meg a híres floridai forróságba.”
Ezzel egy teljesen szokatlan, új panorámát mutatott az évek óta elhagyatott vízi stadion –ami egykor sok motorizált sportágnak adott otthont- az arra járó szemlélődőknek. Kihelyezésének időtartama alatt ez a furcsa légvár sok VIP rendezvénynek is otthonául szolgált, mint például különböző márkák ünnepségeinek.

kolkoz_kulonleges_legvarak_felfujhato_fahaz_legvarsziget_este

Nem megszokott a zakóban lévő emberek és a hófedte faház látványa

És, hogy milyen lehetett ott lenni? Itt egy rövid beszámoló Shana Beth Mason-től egy péntek esti rendezvény résztevőjétől, egészen pontosan a 2013. december 6-i estéről, ahol is Audemars Piguet órakészítő mester új kollekcióját mutatták be.
„Olyan volt, mintha az egész padló vibrált volna. És ez nem csak az óceán hullámzásának volt köszönhető. Az egész úszó platform egy ugrálóvárra hasonlított, és nem csak a felfújható faház miatt, hanem mert akkora nyüzsgés volt, olyan élettel táncoltak az emberek azon a csodás péntek estén.
Audemars Piguet és Emmanuel Perrotin alkotta meg a Curiosity-t, ezt az egyedi, extravagáns felfújható faházat. Nem lehetett ellenállni az ingyen osztogatott étvágygerjesztőknek, mini Lime tortáknak, Davidoff szivarkáknak, Vodka mojito-knak és a fantasztikus zenéknek, amik az 50-es évektől egészen napjainkig terjedő skálán mozogtak.
Perrotin maga is ott vegyült a többi vendéggel a DJ pult előtt, leginkább svájci, olasz, francia és német akkcentusokat lehetett kihallani a beszélgetéseikből.
Bár ilyenkor bevett szokás attraktív modellekkel promotálni az új kollekciót, ehelyett Piquet maga volt saját maga brandjének szponzora ezen a kirívóan európai party-n, ebben a különleges légvár-faházban.”

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..