Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Légvársziget Majális – Egyszerre 4 helyszínen

Meglehetősen intenzív volt a majálisunk 2015-ben, ugyanis május 1-jén az ország 4 különböző részén szolgáltattunk eszközeinkkel és játékainkkal, különféle programok keretében. Jártunk Pusztamérgesen, Lajosmizsén, Szadán és a lakóhelyünkön, Kiskunhalason is, ahol egy céges rendezvényen segíthettünk a szórakoztatásban.

 

Pusztamérges – A helyi sportpályán szervezett majálison vettünk részt népi fajátékainkkal. A gyermekek nagyon élvezték, szinte egész nap játszottak a játékokkal – bár néhányan hiányolták a légvárat. Legkedveltebb játéknak ezen a napon az idén hadba fogott Hét kapu ördöge, valamint a Szekérhúzás bizonyultak. Örömmel figyeltük a szülők és gyermekeik közös játékát; kacagástól volt hangos a terület.
Egy gyerek annyira belejött a Hét kapu ördöge ügyességi játékba, olyan hihetetlenül ügyesen ütötte be a mini székely kapukon a falabdákat az egyenes és a csuklós ütőkkel egyaránt, hogy több óra hosszán keresztül sem lehetett őt onnan kimozdítani. Az egész napos rendezvényen arc- és csillámfestés, zenebohóc, tájfutás, és különféle ügyességi játékok is várták a kilátogatókat. Ebédre ízletes gulyást ettünk, ami után mind a tíz ujjunkat megnyaltuk.

A programot csupán a nagyon erős szél akadályozta némelyest, amelynek eredményeképpen a sajtlabirintus többször eldőlt mindaddig, amíg nem tettük be egy szélvédett helyre.

A nap végül vidám, ám először ijesztő pillanata az volt, amikor nagyobbacska fiúk – akik egyre vadabbul húzták egymást a szekéren – egy viszonylag mély árokba borultak kocsistól. Szerencsére azonban senkinek sem esett baja, így végén mindenki jót nevetett! Mi nagyon jól éreztük magunkat Pusztamérgesen, reméljük, hogy máskor is szórakoztathatjuk a gyermekeket hagyományos és új játékainkkal egyaránt.

 

Kiskunhalas – Egy céges rendezvényen a Segway-ünkkel szolgáltattunk ebéd utáni időszaktól kezdve egészen estig. A cég dolgozói és családtagjaik nagy örömmel vették birtokba a kétkerekűt, de elsősorban a nagyobbacska gyermekek játszottak vele előszeretettel. A nap vége felé közeledve azonban a cég vezetői is ellátogattak hozzánk, újra és újra csodálattal és élvezettel használták az eszközt.
A cég minden évben május 1-jére szervezi a saját majálisát, melyen sportprogramokkal, íjászattal, focival, étellel-itallal is várják a cég dolgozóit és családtagjait. Délelőtt egy kerékpártúrát szerveztek a város zöld területeire, melyről csak ebédre érkeztek meg a cangások. Már most azon gondolkodnak, hogy jövőre milyen új játékkal lepik meg vendégeiket kínálatunkból.

 

majus_1_lajosmizse_rodeo_bika_legvarsziget_1

A gyerekek nagyon élvezték a Rodeó bikát, folyamatosan sorbanállás volt érte.

Lajosmizse – A Rodeo bikával, a Kétcsúszdás légvárunkkal, a Kosaras körhintával, valamint a Hordólovaglás játékkal érkeztünk a helyszínre. Az első alkalommal szervezett rendezvény nagyszámú látogatót vonzott, és remek kikapcsolódást nyújtott a kilátogatóknak. Zenés lovaskocsis ébresztővel indítottak, délben pedig egy látványos lufieregetésre került sor – ahol is 100 db lufit eresztettek égnek.
Minden játékunknál hosszú sorok kígyóztak, de mind közül kiemelkedő volt a rodeo bika népszerűsége. A kétcsúszdás légvárat és a kosaras körhintát a kisebb korosztály használta előszeretettel, míg a rodeo bika és a hordólovaglás a nagyobbak figyelmét vonzotta. Próbálkoztak a kisebbek is a bikán, de nálunk a szabály az, hogy csak az használhatja, aki egyedül fel tud rá ülni, így egy páran kiestek, mert egyszerűen nem tudtak felmászni a bikára többszöri próbálkozás után sem.
Bőséges ételkínálat volt: négyféle helyben főzött bográcsos ételből lehetett választani, és szerencsénkre bennünket is megvendégeltek, isteni paprikás krumplit ettünk füstölt kolbásszal. A szervezők megelégedésére egész nap telt házzal dolgoztunk, így reméljük, hogy máskor is mehetünk a mizseiekhez!

 

Szada – A Szadai Családi Napon az Óriás csúszda azonnal felkeltette a kisgyermekek figyelmét, azonban később a kamaszok is kedvet kaptak a használatához. Nem is csoda, hiszen monumentális méreteivel egyből feltűnik mindenkinek. A rendezvény bővelkedett a sportvetélkedőkben, a színpadi produkciókban, és egyéb kiegészítő programokban egyaránt. A szervező önkormányzat igazán kitett magáért a programok összeállításánál és megszervezésénél, mivel a legapróbbaktól a legnagyobbakig mindenki számára jó mulatságot kínált. A Dzsungel ugrálót a nagyobbacskák kedvelték jobban, miután megunták a fárasztó óriás csúszda lépcsőit – ki sem lehetett őket szedni a dzsungel alagútjaiból.

A kosaras fa körhinta és az egyéb népi fajátékok a gyermekek és szülők, nagyszülők elégedettségére – közös aktivitásokat eredményeztek. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, mert a bontás és pakolást követően a kocsiajtó becsukásával egy időben szakadt csak le az ég, úgyhogy még éppen megúsztuk! 🙂

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..