Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Mi a különbség a légvár és az ugrálóvár között?

Akik már eldöntötték, hogy szeretnének bérelni egy légvárat vagy ugrálóvárat, de nem tudják pontosan melyik lenne a jobb a gyerekek számára, azoknak szeretnénk ezzel a cikkel több információt adni arról, hogy mi a különbség a két játék között, hogy könnyítsük a választásukat.

A légvárak – amellett,hogy lehet benne hely ugrálásra is – csúszdával vannak ellátva. Melyik gyerek ne szeretne csúszdázni? Ha csak pár pillanatra benézünk egy játszótérre, mindig van egy gyerek a csúszdánál. Ez nagy élmény nekik, miközben a csúszdázás során fejlesztik mozgáskoordinációjukat. Légvárainkban teljesen biztonságosan csúszdázhatnak. Ha be tartják az előírt szabályokat, nem kell félnünk, hogy megütik magukat. Azon a légváron, amelyiken egy csúszda van, egyszerre egy gyerek csúszhat. Vannak szélesebb csúszdás légvárak, és olyan légvárak is, ahol nagyon széles csúszda. Ezeknél egy elválasztóval el van választva a hely, hogy biztosan ne ütközzenek a gyerekek csúszás közben.

orias_csuszda_legvar

 

Az ugrálóvárak pedig az ugrálás élményét adják a gyerekeknek, s jellemzőjük, hogy sokkal nagyobb a hely az ugrálásra, mint a légvárakban. Ez a játék úgy van kialakítva, hogy a gyerekek kényelmesen tudjanak benne ugrálni. Élénk színűek, a gyerekek számára kedves mesefigurákkal festve. Így ugrálás közben egy pillanatra megállhatnak megcsodálni kedvenc mesefigurájukat.

Természetesen a légváraknak és az ugrálóváraknak is van súlyhatára. Az is előírás, hogy egyszerre hány személy veheti igénybe a játékot. Ezeket minden esetben be kell tartani.

Mindkét játék nagyon jó hatással van a gyerekekre, nagyon hatásos mozgástevékenység számukra. Erősíti az izmokat és a csontokat, fejleszti a mozgást és a koordinációt, csökkenti a test zsírtartalmát. Ezzel a felsorolással csak pár dolgot említettem meg a sok jó hatás közül.

A mi kínálatunkban a légvárak közé tartozik : Egycsúszdás légvár, Kétcsúszdás légvár, Mászófalas csúszda, Óriás csúszda

Ugrálóváraink pedig a következők: Spongya bob, Dzsungel, Zoomania a labdatengerrel.

Amire szülőként még figyelnünk kell, hogy a kiválasztott játéknak van-e érvényes műszaki vizsgája.

Sokan nem is tudják, hogy ezekre a játékokra is kell műszaki vizsga, pedig ez a helyzet. A gépjárművekhez hasonlóan itt is 2-3 évente kell műszakiztatni az eszközöket.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..