Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Népi fajátékok – tavaszra felkészítve

Népi fajátékok karbantartás 1

Népi fajátékok karbantartás 1

Itt a tavasz, jönnek a szabadidős programok. Az idő javulásával egyre többen mozdulnak ki a lakásból és kezdik hanyagolni a beltéri szórakozást. A rohangálás és játszótéri időtöltés mellett ilyenkor előkerülnek a különböző fajátékok. Ezek a népi játékok időtállóak és egyszerre szereznek örömöt kicsiknek és nagyoknak Csapatunk is felszerelkezett ezekkel a játékokkal, hogy örömet szerezzenek a kevésbé virgonc gyerekeknek is. Fontos beszélnünk a folyamatos karbantartásról.

DSC_0010Ezek az időtálló fa tárgyak ugyan kellemes emlékeket idéznek a felnőttekben, előhozhatják gyermekkorukat, vagy esetleg otthon őrizgetnek egy-egy darabot, de szükség van a folyamatos karbantartásra. Az esztétikai szempontokon túl megelőzhetjük ezzel, hogy bármelyik lurkó kezébe szálka menjen. Ezzel elkerülhetjük, hogy bármelyik gyereknek rossz élmények maradjanak a fajátékokkal kapcsolatban és csak a vidám percek maradjanak.

Népi fajátékok karbantartás 3Már mi magunk is nagyon várjuk a tavaszt, hiszen már márciustól is egyre többfelé visszük országhatárokon belül és most már azon kívül is játékainkat. Mi is fontosna tartjuk a játékaink folyamatos karbantartását. A tavaly év szenzációja volt ez a játéktípus, így eléggé megviselte őket a rendszeres játék, több ezer gyerek és felnőtt kezei között fordultak meg ezek az iparművészeti remekek. Minden darabra odafigyelünk, így egyenként újultak meg játékaink. Nekünk is öröm ezekkel a darabokkal foglalkozni és látni azt, hogy milyen boldogságot tudunk elhozni ezzel kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
A gyermekek kacagása, szemük csillogása ránk is varázslatosan hat, s megszépíti mindennapjainkat.

Ennél szebb dolog talán kevés van a világon!

Pár kép a karbantartási munkálatokról.

Népi fajátékok karbantartás 6Népi fajátékok karbantartás 7Népi fajátékok karbantartás 5Népi fajátékok karbantartás 4

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..