Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Népszerű termékeink sikeres rendezvényeken

Cégünk fennállása óta több sikeres rendezvényen vettünk részt légvárainkkal, sőt, némelyik rendezvény pont a mi termékeink által lett sikeres.
Sok minden történt velünk a különböző rendezvényeken, ezekből a szép emlékekből szedtünk össze egyet-kettőt. Akad tanulságos, van vicces és szívszorító is.

Valamikor réges-régen 2011 környékén egy szabolcsi településen jártunk, támogattuk az iskola gyermeknapi rendezvényét azzal, hogy 3 eszközt térítésmentesen vittünk el számukra. Ezek a kétcsúszdás légvár, a spongya bob és a Segway voltak. A nagyrészt hátrányos helyzetű gyermekek korábban még nem nagyon láttak ilyet, csupán egyetlen légvárat láttak – ez pedig egy szamár figurás ugráló volt. Már amikor megérkeztünk, és elkezdtünk kipakolni, a gyerekek sorra szaladtak oda, hogy lássák, ahogy megérkezik a “gumiszamár”. Annyira aranyosak és meghatóak voltak, hogy megfogadtuk, a következő légvárunkon lesz szamár. Ezért lett az óriás csúszdára szamár is festetve a farm témában.


2014.április 5. szombat 

Kunfehértói óvoda szervezésében jelentünk meg három eszközzel egy családi tavaszköszöntő napon, mely az iskola sportcsarnokában került megrendezésre. Három játékot béreltek: a kétcsúszdás légvárat, a zoomaniát labdatengerrel, és a dzsungel ugráló várat.

A programot alapvetően 40-50 óvodásnak szervezték, de iskolások is érkeztek bőven. Ezért volt jó, hogy ott volt a dzsungel, amit az iskolások is élveztek. A Zoomania labdatengerrel eszközünk első megjelenése volt – mivel az az előtti héten érkezett meg a gyártótól Angliából az AIRQUEE-tól.

Mivel a kunfehértói óvodások ilyen játékokat korábban csak nagyon ritkán tudtak használni, egyszerre ennyit pedig még sose, így nagy örömet okoztunk a játékokkal, és így a program középpontjába kerültünk.

2014. május 1.

Több helyszínen is dolgoztunk ekkor. Ezek közül a csólyospálosi majális volt a legérdekesebb, ahol a kétcsúszdás légvárat és a rodeo bikát bérelték. Mindkét játékot nagyon kedvelték, a kétcsúszdás légvárat elsősorban a kisebb korosztály, míg a rodeo bikát a nagyobb gyerekek és  a felnőttek is kipróbálták.
A sok gyakorlás után délután megrendezésre került egy rodeo bika verseny, amire szép számmal voltak jelentkezők. Az általunk üzemeltetett rodeo bika automata vezérlő pulttal is rendelkezik, melynek része egy nagyméretű digitális óra, amely méri a versenyző idejét, és messziről is jól látható. Ezért a versenyzőket tudták biztatni a családtagok, barátok, és nagyon élménydús pillanatok alakultak ki egy-egy menet közben.

2014 május 24. szombat

Itt is sok helyszínen dolgoztunk egyszerre. Ezek közül a legizgalmasabb és extrémebb a kiskunhalasi sóstón megrendezett motoros családi gyermeknap volt.
Az óriás csúszdával és a dzsungel ugrálóval szolgáltattunk. Az óriás csúszdát imádták gyerekek, felnőttek, motorosok és nem motorosok egyaránt. Minden jól is ment egészen délután 3 óráig, amikor is leszakadt az ég, cseresznye nagyságú jég hullott ránk. Hozzávetőlegesen egy órán keresztül esett az eső úgy, mintha dézsából öntötték volna. A hatalmas mennyiségű víz elmosta a rendezvényt, mindenki mentette a menthetőt, tűzoltók segítették az autósokat a területről való kijutásban. Egyedül a motorosok tartottak ki, akik a sátrak alatt szórakoztak, és segítettek az embereknek. Az óriás csúszda kialakítása miatt teljesen megtelt vízzel még így leengedett állapotában is, ezért az eleve 450 kg-os önsúly közel kétszeresére nőtt. Ezért az összehajtogatása csak 3 órás többszöri kísérletezés után sikerült, ahol a 4 fő dolgozónk mellett további 10 fő motoros segített. A végén sikerült ugyan összehajtani és a gurítóra kötözni, azonban ekkor szembesültünk a ténnyel: a gurító teljesen elsüllyedt a sárban. Próbáltuk tolni, húzni, vonni, csörlőzni, de a 2 tonnás csörlővel sem bírtuk felhúzni az utánfutóra. Annyira beszippantotta a sár, hogy a csörlő kötele elszakadt.
A játékot nem sikerült kihoznunk aznap a területről, még a kijutás is csak rendkívül nehezen jött össze.
Így a következő két éjszakán át őriztetnünk kellett, és hétfőn egy autómentő segítségével tudtuk beszállítani a raktárba. Ezt két napi szárítás és takarítás követte. A másik kollegánk Cserkeszőlőn kapott defektet a bérelt utánfutóval – melyhez nem volt pótkerék -, érte is úgy kellett mennünk. Sokat kivett belőlünk ez a pár nap, nem is soroljuk a sikeresebb rendezvények közé – még ha így utólag szórakoztató is. Legalább a gyerekek élvezték, amíg nem szakadt le az ég 🙂

2014. június 3. Kedd

A kelebiai óvodába bérelték a Kétcsúszdás légvárat, a Zoomaniat labdatengerrel és a Spongya Bob ugrálót. A helyszínre érve szembesültünk azzal, hogy az óvoda udvarára nem tudunk behajtani, mivel nincs nagykapu. De még a kiskapu is olyan keskeny volt, hogy ott sem tudtuk bevinni az eszközöket. De a gyerekek nagyon játszani akartak 🙂
200 gyerek akaratának pedig eleget kell tenni, így nem volt más választás, az óvoda vezető azonnal intézkedett, hogy bontsák ki a kerítés egy szakaszát a gondnokok. Miután ez megtörtént, beállni továbbra se tudtunk, de legalább kézben be tudtuk cipelni a játékokat, és így megtörténhetett a telepítés.

Mindent megtettünk, hogy a kb. 150-200 gyermek hozzájusson a játékokhoz és jól érezze magát. Ígéretet kaptunk, hogy idén ismét várnak bennünket és lesz már szép új, széles nagykapujuk 🙂

2014.június 11. szerda

A battyonyai román általános iskola bérelte ki négy eszközünket: az óriás csúszdát, a rodeo bikát, a kétcsúszdás légvárat és a népi fajátékokat, az évzáró gyermeknapra.
Nagy örömmel fogadtak bennünket, a kávézást követően megmutatták a helyszínt, és megkezdtük a telepítést. Jól szervezetten csoportbeosztásban jöttek a gyermekek a játékokhoz körforgásszerűen. Minden csoportnak egy megadott idő volt egy-egy játékra, ezért fennakadás nélkül tudtak játszani, minden játékot maximálisan kihasználva. Rendkívül sok gyermek volt, még az óvodások is átjöttek a kétcsúszdás légvárhoz és a népi fajátékokhoz. Nem csak a gyermekek, de mi is nagyon jól éreztük magunkat Battonyán.

2014. június 22. vasárnap

A Civilek a Jövőért Alapítvány által Kiskunhalason, a lovaspályán szervezett Lakótelepi fesztiválján szolgáltattunk, ahova óriáscsúszdát, dzsungel ugrálót és a Segway-t vittük.
Az egyik fellépő Csengeri Attila musical-énekes volt, akinek érdeklődését már a fellépés előtt felkeltette a Segway.

A műsort követően azonnal ki is próbálta azt, sőt még fénykép is készült róla. Alig akart leszállni a Segwayről, a többiek már sürgették, hogy indulniuk kellene, de Attila nem nagyon akart menni, szinte a Segway rabja lett.

2014. július 5. szombat

Az egyik helyszínünk Tompa volt. A dzsungel ugrálót és a népi fajátékokat bérelték a város napi rendezvényre. Ez a rendezvény jó példa arra, hogy a légvár üzemeltetésében résztvevők nem csak egy széken ülnek és figyelik a gyerekeket 🙂
A telepítés még zökkenőmentesen megtörtént és a gyermekek és szülők is élvezték a játékokat. Egyetlen probléma merült fel, ahogyan ez több helyszínen is jellemző. Ez pedig az áramellátás. Itt is szembesültünk azzal a ténnyel, hogy egy hármas elosztóban délutánra már 15-20 fogyasztó (büfés, árus, stb.) csatlakozott. Ezért elég sűrűn – kb. 5-10 percenként – szaladgálnunk kellett visszakapcsolni a megszakítót. Ebből a gyerekek csak annyit érzékeltek, hogy hol puhább, hol keményebb volt az ugrálóvár, hiszen mire leengedett volna, addigra újra visszakapcsoltuk az áramot.

2014. július 12. szombat

Kiskunhalason a Főtérbúcsúztatóra bérelték a rodeo bikát, a Segwayt és a dzsungel ugrálót. Nagyon népszerűek voltak a játékok, mindhárom játéknál hosszú sorok kígyóztak, de kiemelkedően a rodeo bikát akarták kipróbálni sokan.
Gyakoroltak, mivel a rendezvényszervezők pénzdíjas versenyt hirdettek – a nyeremény 10 000 Ft volt.
Ez egy remek ötlet nagyobb tömegek érdeklődésének a felkeltéséhez, írtunk is korábban arról, hogyan lehet a rodeo bikát, mint bevétel növelő eszközt alkalmazni.
Hullott a jónép, míg a versenyt végül egy 11 év körüli kislány nyerte meg, aki zseniálisan lovagolta meg a műbikát.
A Segway különlegessége miatt volt népszerű, mivel Kiskunhalason és a környékén egyedül a mi cégünk rendelkezik Segway-jel, s csak elég ritkán tudunk Kiskunhalason szolgáltatni. A dzsungel ugrálót a kicsik is kihasználták, egyszer sem volt „üres járat” a rendezvény ideje alatt.

2014. augusztus 20. Szerda

Több helyszínen szolgáltattunk ekkor is. Móricgátra a rodeo bikát, a kétcsúszdás légvárat és a Spongya Bob ugrálót bérelték ki. Az 1000 fő alatti kis település nagyszabású rendezvényt szervezett neves fellépőkkel, programokkal, főzőversennyel, bállal és a mi játékainkkal.
Egy környékbeli lovas, egy 10 év körüli fiú – aki korábban sosem ült rodeo bikán – már odaérkezésünkkor elkezdte tanulni a bikagolást. Nem telt el egy óra, amikor is a gyermek – aki a lovagolásban is nagyon ügyes volt – már “kiülte” a 3,5 perces teljes automata programot, legyőzte a bikát. Visszajárt, és egészen estig ezt folyamatosan ismételte.
A végére már kék-zöld foltos volt a lába, de ez sem érdekelte, mert annyira élvezte a játékot. A kisebb gyermekek a két légvárat élvezték nagyon.

2014. szeptember 6-7. szombat-vasárnap

Az Etyeki Piknik rendezvénysorozatra bérelték a népi fajáték csomagunkat. Az országos színvonalú rendezvény egyesíti a borturizmust, a hagyományőrzést, a kézműves és helyi termékek bemutatását egy olyan hangulatos helyen, mint az etyeki pincesor. Nagyon kellemes környezetben egy kis park területén kaptunk helyet a népi fajátékok felállítására. Rengeteg látogató érkezett, 10 órától este 6 óráig szinte folyamatosan megállás nélkül tekertük a kosaras hintát és segítettük a többi játék használatát. Gyermek nélkül érkező felnőttek is kipróbálták a játékokat, dicsérték a játékok esztétikumát, festését, ötletességét, kreativitást. Sok híres-neves személy (név nélkül) is megjelent a rendezvényen, így nálunk is.

2014. szeptember 13. Szombat

Két rodeo bikát béreltek tőlünk Tatabányára, egy ottani nagy cég rendezvényére. Fedett helyen, a lovarda két sarkában kerültek felállításra a játékok, mivel telepítéskor esett az eső. A bejárat mellett a színpaddal szemben a legfrekventáltabb helyen szolgáltattunk. Ennek két –nagyon is pozitív- következménye volt:

  1. A rodeo bikák állandóan használatban voltak.
  2. Estére nem hallottunk semmit a Ladánybene kiváló élő koncertjét követően.

Nagyon sok ügyes gyermek és felnőtt használta a bikát a közel 500 fős rendezvényen.

2014. szeptember 19-20. péntek-szombat

A Maroslelei Önkormányzat bérelte ki a népi fajáték csomagunkat két napra a település rendezvényére. A pénteki napon elsősorban az óvodások jöttek szervezetten, ezen a napon a helyi termékek bemutatójához nagyon jól illeszkedett a hagyományőrző népi fajáték. A szombati napon családok érkeztek, gyermekek és felnőttek együtt használták nagy örömmel a játékokat. A csirkepofozót olyan nagy élvezettel ütötték, hogy a gumicsirke egyszer csak elszállt a közeli sátor tetején landolva.
Az idősek is nagy szeretettel jöttek oda hozzánk, és kérdezgettek folyamatosan a játékokról. Finom pálinkát kóstoltunk, jól éreztük magunkat.

2014. december 19. péntek

A Kiskunhalasi Ifjúsági Egyesület szervezett jótékonysági karácsonyi rendezvényt, ahova kibérelték az óriás csúszdát, a kétcsúszdás légvárat, a dzsungel és a Spongya Bob ugrálókat.
Közel 200 gyermek vett részt az eseményen, forgószínpadszerűen érkeztek hozzánk.
Délután először egy karácsonyi műsort láttak a gyerekek, majd négy csoportra osztották őket: két csoport a légvárak egy-egy állomásán játszott, egy csoport kézműveskedett, egy másik csoport pedig a motoros egyesület motorjait próbálgathatta ki.

Sok gyermeknek okoztunk örömet ezzel karácsony előtt – akiknek egyébként nem lett volna lehetősége ilyen programon részt venni, és akik valószínűleg elég szegényes karácsonyt kapnak családjaik körében.
Hatalmas öröm volt látni a sok gyerkőcöt, ahogy ámultak-bámultak a sok felállított ugrálóvár láttán.
A buli végén a résztvevő gyermekek ajándékcsomagot kaptak könyvvel, édességgel, naranccsal, kürtös kaláccsal.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..