Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Rodeó bika bérlés Szilveszterre!

Fiú a rodeó bikán

 

Sokan még a karácsonyi ajándékok beszerzésével és az ünnepi menüvel töltik az időt, addig vannak,akik a Szilveszteri program szervezésével foglalkoznak. A Karácsonyi ünnepek után már mindenki a Szilveszterre készül. Van aki a családjával és van aki a barátaival tölti az év utolsó napját.

Egy összeszokott társaságban már megvannak a jól bevált programok. Mi mégis szeretnénk egy olyan szórakozást ajánlani , ami igazán rendhagyó, és biztosak vagyunk benne, hogy a résztvevők sokáig emlegetni fogják, azt a bulit.

Talán meg se fordul a bulit szervezők fejében, hogy egy nagyméretű rodeó bikával dobják fel a hangulatot. Természetesen ennek a szórakoztató játéknak van helyigénye. Ezért olyan helységbe ajánljuk , ahol 7×10 méternyi helyet tudnak biztosítani neki és 230V, 16A áramot.

A felfújható rodeó bika lehet csak egy szimpla szórakozás, de akár versenyt is rendezhetnek a résztvevők között. Ez már a résztvevőktől függ, hogy mennyire használják ki a játék adta lehetőségeket.

Sokan azt gondolhatják, hogy drága egy ilyen felfújható rodeó bika bérlése, pedig ha leosztjuk egy 20 fős társaságra, fejenként 4000 forintba kerül 6 órára.

Biztosak vagyunk benne, hogy már sok férfinek eszébe jutott az a gondolat, hogy jó lenne egyszer ezt kipróbálni, csak ne lenne olyan ideges az a bika. Jó hírünk van, ez a bika teljesen biztonságos.  A cégünk által kínált rodeó bika alatt minden irányban ki van párnázva. Így az esetleges leeséseknél a sérülésektől nem kell tartani.  A rodeó bika mechanikája úgy működik, hogy a zöld gomb megnyomásával indul el, fokozatosan gyorsul , majd a piros gombbal tudjuk leállítani. Az pedig külön megnyugtató, hogy a megvadult bika helyett képzett szakember kezeli a gépet, így leeséskor egy vészleállítást csinál a piros gombbal.

A bikát egyszerre kizárólag egy fő használhatja, aki nem haladhatja meg a 130 kilogrammot.  Ahogyan egyéb eszközeink, úgy a rodeó bika is érvényes TÜV vizsgával rendelkezik, így garantálva a biztonságot és a megbízhatóságot.

Rodeó bika bérlés részleteivel kapcsolatban keressen minket az alábbi elérhetőségeken: +36/70-314-4958 , +36/70-310-1201

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..