Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

TOP 5 legnépszerűbb játékaink

Óriás csúszda

Óriás csúszda

1. Óriás csúszda – Méretei, és 90 kg/fős személyenkénti teherbírása miatt minden korosztály számára kedvelt eszköz. Gyakorlatilag bármilyen típusú rendezvényre merjük ajánlani, mivel nagy létszámú és széles korosztályú gyermeket, fiatalt és felnőttet képes szórakoztatni.

Az eszköz bérlői –pont az univerzális és széleskörű felhasználhatóság miatt- változatosak: lehetnek önkormányzatok, rendezvényszervezők, cégek, intézmények, civil szervezetek, de sokszor magánszemélyek, családok is bérbe veszik. Különösen kedvelt az olyan rendezvényeken, ahol nagy mennyiségű látogatóval számolnak.

 

 

rodeo_bika

Rodeó bika

2. Rodeó bika – 120 kg/fős teherbírása miatt szintén minden korosztály számára ajánlott eszköz. Elsősorban olyan rendezvényekre bérlik, ahol a felnőttek, vagy a nagyobb gyermekek szórakoztatása a cél, és ahol valami kortalan szórakozást szeretnének biztosítani a látogatók számára.

Különösen kedvelt játék lovas rendezvényeken, mivel a műbikát a lovasok kiválóan meg tudják ülni, így lehet vele versenyezni is.

Hazánkban még kevéssé elterjedt, de lehetséges használati módja egy-egy pub, vagy kocsma rendezvényén való felhasználása a jelenlévők                                                                 bulihangulatának fokozására.

 

Segway önegyensúlyozó transzponder

Segway

3. Segway – 120 kg/fős teherbírása miatt minden korosztály számára ajánlott és kedvelt eszköz. Különlegessége miatt olyan rendezvényekre, programokra ajánljuk, ahol valami egyedi élményt szeretnének biztosítani a látogatóknak – nagyobb gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Aki meglátja, az biztos, hogy ki akarja próbálni, hiszen már a kialakítása is egyedi. Aki pedig egyszer kipróbálja, örökre beleszeret, mivel izgalmas érzés a használata, semmilyen más közlekedési eszközhöz nem hasonlítható.

Magas vételi ára – kb. 2,5 millió Ft – miatt sajnos nem túl elterjedt hazánkban, pedig sok problémát megoldana a közlekedéssel kapcsolatban.

 

Kosaras körhinta

Népi fajátékok – Kosaras körhinta

4. Népi fajátékok – Hazánkban az elmúlt években terjedt el, nagyon interaktív, magyaros, ezért a hagyományteremtő-hagyományokat kedvelő körökben népszerű.

Néhány darab akár házilag is elkészíthető, azonban a mi garnitúránk olyan nagy eszközöket is magában foglal, amelyeket házi módszerekkel már körülményes és nagy szakértelmet igénylő munkával lehetne csak megvalósítani.

Ezek az eszközök gyönyörű megmunkálásukkal, különleges festésükkel, a kialakításukkal, természetességükkel és sokféleségükkel egészen biztosan egyediek lesznek a rendezvényen. A különböző korosztályok egymástól való tanulását-közös tevékenységét segíti, amikor nagymama és unoka együtt játszanak egy malom játékkal, esetleg sajtlabirintussal, stb.

 

Zoomania ugráló labdatengerrel

Zoomania ugráló labdatengerrel

5. Zoomania ugráló labdatengerrel – különösen a kisebb -óvodás, kisiskolás- korosztály számára kedvelt játék.

Nagy mérete, egyedi kialakítása, a benne található csúszda és az akadályok miatt népszerű. A labdatengeres medence több, mint 3000 labdával különleges, egyedi élményt nyújt, amiben a gyerekek könnyedén szórakozhatnak, labdázhatnak a profi kezelő személyzetünk felügyelete mellett. Óvodai, iskolai, önkormányzati, céges rendezvények egyaránt kedvelt játéka.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .