Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Zoomania-ugráló labdatengerrel

A Zoomania-ugráló labdatengerrel egyre népszerűbb termék, különösen a kisebb (óvodás, kisiskolás)korosztály számára kedvelt játék.
Ez egy egyedülálló játék, hiszen nagyon kevés olyan ugráló található, ami labdatengerrel van ötvözve. Ráadásul különböző akadályokat terveztünk bele; többek között oszlopokat, kúpokat, egy gorillát, de még egy kisebb fedett csúszdát is tartalmaz. A gyerkőcök imádnak benne bújócskázni, kergetőzni.
Az elején általában nem is szól másról, mint a kergetőzésről, hiszen annyi minden van benne, hogy a gyerekek szinte fel sem fogják elsőre. Pár perc múlva természetesen mindenki megtalálja a számára kedves dolgot. Van, aki csúszdázik, van, aki a gorillát nyomorgatja, de akad olyan is, aki a labdatengerben játszik, vagy pihen.
Az eszköz két oldala hálós, így garantálva a kicsik biztonságát, illetve lehetőséget adva a szülőknek a gyermekeik videózására, fényképezésére.
A labdatengeres medence több mint 3000db színes, 10cm-es puha labdát tartalmaz.
Magyarországon különleges és egyedi, hogy ugrálóvárral van kombinálva. Ezzel a megoldással a Zoomania-ugrálóban a gyerekek könnyedén szórakozhatnak, labdázhatnak, ha kifáradtak, vagy csak megunták az ugrálást. Legjellemzőbb, hogy a gyerkőcök szó szerint fürdenek a rengeteg labda között, vagy akár birkóznak, de szokták egymást dobálni is a labdákkal.
Utóbbiakból egész jó csaták szoktak kialakulni, mivel a rengeteg tereptárgy között jó menedékeket tudnak találni, és így védett helyről „tüzelhetnek”.
A Zoomania-ugráló labdatengerrel teljes egészében saját tervezés, és az angol AIRQUEE által egyedileg, a mi igényeinkhez szabva lett legyártva minőségi, prémium anyagokból.
Nagy befogadóképessége (12 fő) miatt nagyobb rendezvényekre is remek választás, többek között óvodai, iskolai, önkormányzati és céges rendezvényeken kedvelt játék.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..