Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

A világ legnagyobb ugrálóvár-parkja

Írtunk már korábban is óriási ugrálóvárakról, de ez a park valóban elképesztő méreteket ölt!
A Massachusetts állambeli Cape Codban található ez a gigantikus ugrálóvár-komplexum. Az élménypark nem kevesebb, mint 41 ugrálóval, légvárral vagy csúszdával büszkélkedhet. Valószínűleg egy nap is kevés, hogy minden kipróbáljuk.

Madártávlatból így néz ki a hatalmas park:

A Cape Cod-i felfújható park több részre van osztva, hogy mindenki megtalálja a kedvére és méretére való játékot. Mi is írtunk már róla, hogy mennyire fontos is minden méretű, korú látogatónak biztosítani a megfelelő szórakozást.
Kialakítottak egy strandot, itt találhatóak a vízi játékok, amik leginkább csúszdákból állnak. A kicsik számára egy külön területre gyűjtötték a nekik való játékokat a strandon belül.
A „száraz” játékokat a strandtól külön helyezték el, itt szinte minden létező fajta ugrálóvár, légvár, mászófal megtalálható és a nálunk is sikeres rodeó bika sem maradt ki a repertoárból.
Az utolsó zóna a kisgyermekeké. Itt is, mint a strandon, külön csoportosították a nekik szánt játékokat. Itt különféle akadálypályák, ugrálóvárak, és hasonló kombó játékok találhatóak meg, mint a nálunk is sikeres Zoomania labdatengerrel. A felfújható játékokon kívül csúszdák, foci és kosárlabdapálya is megtalálható a területen.

Idén, az eddigi területek mellé nyitották meg a felfújható kalandparkot. Itt is minden felfújható: a bátor jelentkezőknek hatalmas mászófalon kell felmászniuk, kötélhágcsón kell felküzdeniük magukat, de kipróbálhatják milyen érzés egy kifeszített kötélen egyensúlyozni a magasban, vagy a cirkuszi produkciókon használni szokott trapézon ügyeskedni. Ezeken kívül egy szabadesés, és egy majomlengésnek hívott eszköz található az ugrálóvár-kalandparkban. Ez utóbbi eszközön a magasból lógó kapaszkodókon kell a kezük segítségével továbblendíteni magukat a gyerekeknek, akik nem lehetnek kisebbek 120cm-nél. Nekik sajnos nem engedélyezett a belépés a kalandparkba, cserébe a felfújható parkban is rengeteg játék közül válogathatnak kedvükre.

Ehhez a gigászi parkhoz még csak hasonló sincs Magyarországon, pedig nagyon jó szórakozásnak tűnik. Ti szívesen látogatnátok egy ilyen parkot?

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..