Telefonszám: +36-70-314-4958 vagy +36-70-310-1201. Email: info@humaninnov.hu

Rendezvényszervezés: játékok gyerekeknek

Egy olyan rendezvény megszervezése, ahol családokat kell kiszolgálni, mindig nehézségekbe ütközik.
Leginkább a gyerekek miatt van ez, hiszen az ő figyelmüket nem minden esetben olyan egyszerű lekötni, mint a felnőttekét.

Sokan kitelepített játékgépekkel, vagy szimulátorokkal próbálnak meg a gyerekek kedvében járni.
Ez egy egész jó stratégia lehet, hiszen a mai fiataloknak már az életük részévé vált a számítástechnika, a mobiltelefon.

Ellenben sokkal kifizetődőbb lehet nekik olyan elfoglaltságot keríteni, ahol nem csak egy monitort bámulnak és egy kontrollert nyomogatnak, hanem mondjuk fizikailag is elfáradnak kicsit.
Pont a fent említett okok miatt ugyanis kevesebbet mozognak, mint azelőtt, így a szülőknek is szimpatikusabb lehet egy olyan rendezvény, ahol úgy szórakozhatnak a gyermekeik, hogy közben mozognak is.
A szülők sokkal jobban tudnak azonosulni egy légvárral, kézműves szakkörrel, arcfestéssel, mint egy kitelepített videójátékkal, mivel az előbbiek már az ő gyerekkorukban is jelen voltak.

kisgyerek_a_legvarban

Egy légvárban is nagyon jól tudják magukat érezni, nem csak a számítógép előtt

Sokkal több figyelmet kaphatunk a rendezvényünkön azoktól a szülőktől, akiknek a csemetéi egy szakképzett csapat kezei között ismerkednek meg mondjuk különböző népi hagyományokkal, a kézműveskedéssel; vagy a kedvenc rajzfilmszereplőjüket festethetik az arcukra, esetleg légvárban ugrálhatnak, vagy csúszdán tombolhatják ki magukat.
Az ilyen szülőknek sokkal több figyelmük marad másra, mivel nem azon aggódnak, hogy mi lesz a gyermekükkel, mint például egy kevésbé igényes rendezvényen, ahol egy olcsó, egyszerű légvár van kiállítva személyzet nélkül.
Senki sem hagyja szívesen a gyerekét egy felügyelet nélküli játékon játszani.
De ha nem kell aggódniuk a gyerekek miatt, mivel tudják, hogy jó kezekben lesznek, akkor könnyebben és szívesebben vetik bele magukat a nekik szánt programokba.

Ráadásul a gyerekek ügyességét is fejleszthetjük tekével, karikadobóval vagy hordólovaglással.
Megismertethetjük velük elődeink népszerű gyerekjátékaikat, rácsodálkozhatnak egy fakosaras körhintára.
Itt szintén előny lehet idősebb szülők esetén, hogy saját tapasztalataik, emlékeik vannak ezekről az eszközökről, így ők is nosztalgiázhatnak egy kicsit.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .